„Sfârşitul Ceauşeştilor“, cea mai râvnită carte la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii sunt cei care au decis ca aplauzele să le primească, la cea de-a X-a ediţie a Caravanei Gaudeamus Craiova, volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor“, al lui Grigore Cartianu, prin desemnarea titlului de „Cea mai râvnită carte a târgului“, obţinut prin votul publicului.

 „Surpriza plăcută este că această carte şi «Crimele Revoluţiei» rămân de mare interes pentru public, chiar şi după ce au vândut împreună aproape 200.000 de exemplare. Publicul interesat de evenimentele din decembrie 1989 este enorm", a spus GrigoreCartianu.

Curiozităţile publicului

Cele două volume au avut un impact puternic asupra publicului. Dovada vine din partea celor care au parcurs filă cu filă cele două volume. „Nu este surprinzător că o carte despre Revoluţia din '89 este căutată. Printre cititori sunt cei din generaţia mea, marcată de evenimentele de atunci, care privesc înapoi cu nostalgie ori cu duşmănie", a spus craioveanul Mircea Năstase.

Cititorii au venit joi, la standul Editurii Adevărul Holding, în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu" din Craiova pentru a primi un autograf. „Principalele curiozităţi au fost legate de încercări care să mă determine să renunţ, de ameninţări, presiuni. Cititorii au mai dorit să ştie dacă urmează şi volumul III, dacă prin intermediul cărţilor mele află cine au fost teroriştii şi dacă ucigaşii vor plăti", a punctat Grigore Cartianu, redactor-şef al cotidianului „Adevărul". 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite