"Un om de milioane" se joacă la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" va avea loc reprezentaţia piesei în regia lui Ioan Peter Spectacolul va avea loc în sala Studio cu începere de la ora 19,00. "Un om de milioane"

Mâine, la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" va avea loc reprezentaţia piesei în regia lui Ioan Peter

Spectacolul va avea loc în sala Studio cu începere de la ora 19,00. "Un om de milioane" este un recital care prezintă povestea lui Pitea Pavlovici şi are loc într-o gară unde este aşteptată venirea Liubov Andreevnei.

Pe toată durata spectacolului, Ioan Peter întruchipează mai multe personaje, care îi fac aşteptarea pe cât de scurtă, pe atât de uşoară. Lopahin, un alt personaj din piesă, este interpretat ca un investitor care doreşte să construiască în locul livezii un punct turistic pentru oamenii cu bani din Europa, care ştie cum poate fi aranjată o licitaţie.

După o succesiune de scene imaginare, se pare că se apropie şi sosirea Andreevnei, însă momentul fericit al întâlnirii se transformă în dramă pentru că, femeia, speriată de semnele făcute de Pitea, cade sub roţile trenului. Finalul este plin de suspans, iar spectatorului trebuie să-i fie lăsat dreptul să-l savureze, fără a-l dezvălui.

Scenografia spectacolului este semnată de Leontin Popa, iar ilustraţia muzicală poartă marca George Dancu. Biletele la acest spectacol costă 14 lei, iar elevii şi studenţii beneficiază de reducere de 50 la sută.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite