Cum să ne eliberăm de trac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Editura TREI, care are deja un renume pentru începerea publicării operei complete C.G.Jung, are totodată şi alte colecţii de psihologie. Cea mai mare adresabilitate o deţine colecţia

Editura TREI, care are deja un renume pentru începerea publicării operei complete C.G.Jung, are totodată şi alte colecţii de psihologie. Cea mai mare adresabilitate o deţine colecţia "Psihologie practică", unde a apărut şi lucrarea intitulată "Cum să ne eliberăm de trac", scrisă de Dr. Laurent Chneiweiss şi Dr. Eric Tanneau (trad. Sabina Dorneanu). Cine spune că n-a avut sau nu are trac (se) minte. De aceea, specialiştii francezi fac mai întâi o analiză a parametrilor în care suntem afectaţi de trac, în diferitele împrejurări ale vieţii. Aflăm astfel că există mai multe tipuri de trac, că acesta poate fi evaluat, înţeles, acceptat şi - într-o anume măsură - controlat.
Ni se pun la dispoziţie chiar câteva metode de eliberare, câteva "secrete" pe care să le aplicăm la nevoie. Apoi, în funcţie de profesie, aceste metode sunt adaptate. Sunt medicamentele folositoare în astfel de cazuri? Dar diversele exerciţii bine asimilate şi făcute adesea într-o primă instanţă cu terapeutul? Are legătură tracul cu diferitele tipuri de stres? Iată doar câteva întrebări la care putem să găsim răspunsuri în carte, pentru a învăţa "să transformăm exprimarea emoţională într-o regulă de viaţă".

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite