A doua zi de asalt la standul Editurii „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aglomeraţie mare ieri la standul Editurii „Adevărul“ din cadrul Târgului de carte Gaudeamus. Până în jurul prânzului, se vânduseră deja 1.300 de volume din colecţia „O sută de cărţi

Aglomeraţie mare ieri la standul Editurii „Adevărul“ din cadrul Târgului de carte Gaudeamus. Până în jurul prânzului, se vânduseră deja 1.300 de volume din colecţia „O sută de cărţi fundamentale”.

De la începutul campaniei, de săptămâna trecută şi până ieri la ora 13.00, s-au făcut 495 de abonamente. Din colecţia de lux s-au vândut ieri, până ora 13.00, 40 de volume.

Cei mai căutaţi autori au fost Sven Hassel, Lev Tolstoi şi James Clavell. „În primul rând am fost atrasă de calitatea acestor produse. M-au determinat să cumpăr aceste volume preţul mic, dragostea de carte şi felul cum sunt legate, ceea ce le conferă o notă de eleganţă.

Dacă te uiţi la alte standuri, parcă nu vezi ceva de calitate. Aceste volume se disting mult de cartea comercială”, ne-a declarat Mihaela Avram, de 35 de ani, care şi-a cumpărat trei volume din colecţia „O sută de cărţi fundamentale”.

La ora 16.00, la standul «Adevărul», oamenii nu mai conteneau să cumpere cărţi.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite