Al doilea DVD din "Epoca de gheaţă“ se distribuie miercuri cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Dezgheţul“ e a doua parte a seriei de succes „Epoca de gheaţă“
"Dezgheţul“ e a doua parte a seriei de succes „Epoca de gheaţă“

Filmul „Dezgheţul“, a doua parte a seriei de succes „Epoca de gheaţă“, va fi distribuit, împreună cu „Adevărul“, la preţul de 11,99 lei. Aventurile continuă şi săptămâna aceasta, după ce simpaticii protagonişti au supravieţuit marelui îngheţ.

Atât personajele propriu-zise, cât şi actorii care le-au însufleţit, mai ales prin vocile lor (Ray Romano, John Leguizamo şi Denis Leary) au încântat şi publicul larg, şi criticii de specialitate încă de la apariţia primului film din serie, în anul 2002. În cea de-a doua parte, povestea merge mai departe şi-i pune pe cei patru prieteni din Epoca de Gheaţă în faţa unei alte primejdii: căldura care topeşte gheaţa, inundând valea în care trăiesc Manny mamutul, Sid cel leneş, neînduplecatul tigru Diego şi Scrat, veveriţa preistorică.

Ameninţaţi de inundaţie, aceştia trebuie să-şi facă alt sălaş. Printre noile personaje pe care le propune „Dezgheţul" se numără Ellie, femeia mamut de care se îndrăgosteşte Manny şi care se crede oposum, deşi este mamut. Fraţii ei, Eddi şi Crash, sunt, în schimb, oposumi adevăraţi. Şi, pentru ca viaţa protagoniştilor să se îngreuneze iremediabil, iată că apare şi un vulture, pentru care toţi locuitorii văii înseamnă o posibilă pradă.

Interesant este că în „Dezgheţul" realizatorii au construit un univers diferit de cel din prima parte a seriei, dominat de gheţari. Acum oceanele cuprind infinitul, totul transformându-se într-o apă nemărginită. Recurgând la un efect special, autorii animaţiei au reuşit să facă astfel încât numeroasele jeturi de apă să se mişte separat unul de celălalt, asemenea unor făpturi însufleţite.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

VEZI CE OFERTE SUNT IN ADEVARUL SHOP!

Informaţii despre cărţi

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi

Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul", în formula „ziar + carte"!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite