Un Crăciun cu peripeţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macaulay Culkin, actorul din rolul principal
Macaulay Culkin, actorul din rolul principal

MIERCURI, 22 DECEMBRIE Filmul „Singur acasă“ va fi distribuit împreună cu „Adevărul“ la preţul de 11,99 lei. Actorul Macaulay Culkin a devenit superstar internaţional după „Home Alone“, un film pe care cinefilii îl văd în fiecare an, pentru a intra în atmosfera veselă a Crăciunului.

Micuţul Kevin, în vârstă de doar opt ani, este uitat acasă de familia lui numeroasă, care decide să-şi petreacă sărbătorile Crăciunului în străinătate, la Paris. Băieţelul nu intră în panică şi chiar găseşte foarte repede ceva de făcut, ca să treacă timpul mai repede. Curând, doi hoţi de locuinţe pun ochii pe casa în care locuieşte Kevin şi vor să treacă imediat la acţiune. Ei nu ştiu, însă, că înăuntru se află cel mai mare coşmar al lor, un puşti inventiv, care transformă casa într-o adevărată fortăreaţă, greu de cucerit. Kevin le întinde celor doi tâlhari tot felul de capcane.

„Aceste filme sunt despre răii care o încasează de la un puşti", declara Joe Pesci, interpretul banditului Harry. „Toţi copiii vor să fie Mac şi să ne facă praf pe Daniel şi pe mine. Mi se întâmplă deseori ca puştii pe care-i întâlnesc să-mi dea adresele ca să le jefuiesc casele şi ca ei să mă poată pune cu botul pe labe", glumea actorul, citat de site-ul Cinemagia. 

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite