Trei filme pe un singur DVD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

VINERI, 28 IANUARIE primiţi gratuit DVD-ul cu filmele „39 de trepte“ şi „Sabotaj“ şi un box de colecţie, numai dacă achiziţionaţi „Adevărul“. Nu rataţi, săptămâna viitoare, vineri, 28 ianuarie, cele trei filme pe un singur DVD: „Sabotorul“ (1942), „Psycho“ (1960) şi documentarul „Hitchcock, maestrul suspansului“. DVD-ul poate fi cumpărat împreună cu ziarul, la preţul de 12,99 lei.

„Sabotorul" spune povestea lui Barry Kane (interpretat de Robert Cummings), lucrător într-o fabrică de avioane, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Acuzat pe nedrept de explozia şi de incendiul declanşate în uzină, Barry porneşte pe urmele unui grup de sabotori cu legături fasciste, hotărât să-şi demonstreze nevinovăţia. În periplul său spre New York, se îndrăgosteşte de frumoasa Pat Martin (Priscilla Lane), care se va dovedi un ajutor nepreţuit în demascarea adevăraţilor vinovaţi.

Thriller pur

Celălalt film regizat de Alfred Hitchcock este una dintre producţiile cu cel mai mare impact la public din toate timpurile. „Psycho" rămâne, la peste cincizeci de ani de la realizare, un etalon în materie de thrillere psihologice. Impresionând prin soluţiile regizorale surprinzătoare şi tehnica desăvârşită a execuţiei, această peliculă clasică sondează adâncimile obscure ale psihicului uman, încurajând spectatorul să se identifice cu personajele, pentru ca apoi să-i demonteze întregul eşafodaj al aşteptărilor.

Anthony Perkins este inegalabil în rolul lui Norman Bates, „băiatul mamei" şi proprietarul unui motel în care nu ţi-ai dori să înnoptezi vreodată; la fel de convingătoare, Janet Leigh o interpretează pe fugara Marion Crane, personaj memorabil în celebra „scenă a duşului", o scenă pe cât de subtilă, pe atât de înfricoşătoare. 

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite