„Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar“ se distribuie marţi cu Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar“
„Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar“

14 iunie Volumul al VII-lea din Enciclopedia medicală a familiei se va distribui împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 14,99 lei. „Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar“ este penultimul volum din colecţia Larousse de ghiduri medicale. Ultimul, „Creierul şi organele de simţ“, apare pe 21 iunie.

Penultimul volum al Enciclopediei medicale a familiei din colecţia Larousse vă oferă informaţii complete despre funcţionarea aparatelor digestiv şi urinar, dar şi despre rolul sistemului endocrin în menţinerea stării de sănătate a organismului. În cele 192 de pagini ale volumului „Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar" veţi găsi atât curiozităţi despre cele trei componente ale corpului uman, cât şi sfaturi utile cu privire la recunoaşterea principalelor afecţiuni, la analizele necesare pentru un diagnostic precis şi la tratamentul lor.

INTRĂ AICI ÎN MAGAZINUL ONLINE AL ADEVARUL

Un capitol important al volumului îl ocupă informaţiile şi recomandările în legătură cu cele trei forme de diabet: insipid (afectează rinichii), zaharat insulinodependent (incapacitatea pancreasului de a secreta insulină) şi zaharat non-insulinodependent (asociat cel mai adesea cu obezitatea şi cu un stil de viaţă dezechilibrat).

Pentru că sistemul endocrin este responsabil cu reglarea tuturor funcţiilor organismului, câteva capitole sunt dedicate tulburărilor glandelor endocrine care ar putea să ne dea peste cap starea de sănătate.

Sfaturi de dietă pentru toată familia

Desigur, se acordă o atenţie deosebită în acest volum importanţei alimentaţiei pentru menţinerea sănătăţii. Un amplu capitol al cărţii este dedicat sfaturilor în ceea ce priveşte dieta pentru fiecare membru al familiei, începând de la cel mai mic, până la cel mai în vârstă. De aici veţi afla care sunt nevoile energetice ale fiecăruia dintre noi, precum şi care sunt principalele vitamine şi minerale care nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică şi sursele principale. Nu sunt neglijate nici recomandările cu privire la măsurile sănătoase de slăbit.

Calendarul apariţiilor

- 14 iunie - Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar
- 21 iunie - Creierul şi organele de simţ

Informaţii despre cărţi

info

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi

Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul", în formula „ziar + carte"!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca"la 7488 pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite