Totul despre problemele de digestie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar“
„Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar“

Marţea aceasta, aţi primit, împreună cu ziarul „Adevărul“,  volumul „Sănătatea oaselor, muşchilor şi pielii“. Săptămâna viitoare, pe 14 iunie, „Adevărul“ se va distribui împreună cu cel de-al şaptelea volum al Enciclopediei Medicale a Familiei, „Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar“. Preţul pachetului: 14,99 lei.

Penultimul volum al Enciclopediei Medicale a Familiei din colecţia Larousse vă oferă informaţii complete despre funcţionarea aparatelor digestiv şi urinar, dar şi despre rolul sistemului endocrin în menţinerea stării de sănătate a organismului. În cele 192 de pagini ale volumului veţi găsi atât curiozităţi despre cele trei componente ale corpului uman, cât şi sfaturi utile cu privire la recunoaşterea principalelor afecţiuni, la analizele necesare pentru un diagnostic precis şi la tratamentul lor.

Sfaturi de dietă pentru toată familia

Desigur, se acordă o atenţie deosebită în acest volum importanţei alimentaţiei pentru menţinerea sănătăţii. Un amplu capitol al cărţii este dedicat sfaturilor în ceea ce priveşte dieta pentru fiecare membru al familiei, începând de la cel mai mic până la cel mai în vârstă.

De aici veţi afla care sunt nevoile energetice ale fiecăruia dintre noi, precum şi care sunt principalele vitamine şi minerale care nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică şi sursele principale. Nu sunt neglijate nici recomandările cu privire la măsurile sănătoase pe care le putem lua pentru a slăbi sau pentru a ne îngrăşa, în cazul în care este nevoie.

Calendarul apariţiilor

- 14 iunie - Sănătatea aparatelor digestiv şi urinar
- 21 iunie - Creierul şi organele de simţ

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite