„Stan şi Bran“, patru noi filme cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul“ vă oferă luni, 20 septembrie, la preţul de 11,99 de lei, cel de-al doilea DVD cu aventurile lui Stan şi Bran, cel mai cunoscut şi îndrăgit cuplu de comedie din istorie.

DVD-ul de săptămâna viitoare conţine lungmetrajul „Way Out West" şi scurtmetrajele „One Good Turn", „Blockheads" şi „Thicker than Water".

Acţiunea filmului „Way Out West", lansat în 1937, care durează 63 de minute, are loc în perioada Marii Goane după Aur din Statele Unite. Stan şi Bran sunt în drum spre oraşul Brushwood Gulch, pentru a o găsi pe Mary Roberts, o femeie căreia trebuie să-i dea actul de proprietate pentru o mină valoroasă de aur, pe care o primise drept moştenire de la tatăl ei decedat. Desigur, aşa cum se întâmplă mereu pentru Stan şi Bran, misiunea lor nu poate fi niciodată atât de simplă. Intriga se complică atunci când cei doi amici o supără pe soţia şerifului din oraş, dar şi atunci când se anunţă alţi „pretendenţi" la actul de proprietate.

„Blockheads", lansat un an mai târziu faţă de „Way Out West", este o poveste de război, nominalizată la Oscar pentru Cea mai bună coloană sonoră. În film, Stan nu ştie că Primul Război Mondial s-a încheiat, aşa că patrulează în continuare în tranşeele din Franţa. El este găsit de vechiul lui prieten, Bran, care-l invită la cină, spre supărarea soţiei.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite