„Stan şi Bran“ se distribuie luni cu ziarul „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul DVD din colecţia „Cascadorii râsului“ se vinde astăzi împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 11.99 de lei.

Timp de opt săptămâni, cele mai bune filme ale îndrăgiţilor actori Stanley Laurel şi Oliver Hardy vor fi distribuite în fiecare zi de luni. Cel de-al doilea DVD urmează să apară la 20 septembrie.

Primul DVD, care cuprinde filmele „A Chump at Oxford", „Perfect Day, Bye Bye", „They Go Boom" şi „Leave'em Laughing", va fi însoţit de un box special pentru depozitarea DVD-urilor, care va fi oferit gratuit.

Lungmetrajul „A Chump at Oxford" (63 de minute), în regia lui Alfred J.Goulding, a fost lansat, în anul 1940, de către United Artists. După ce iniţial a rulat într-o versiune de 40 de minute, câţiva ani mai târziu i-au mai fost adăugate încă 20 de minute de către studiourile britanice, urmare a solicitărilor publicului.

„Perfect Day, Bye Bye" este un scurtmetraj, apărut în anul 1929, la studiourile Metro-Goldwyn-Mayer. Filmul prezintă povestea lui Stan şi Bran şi a soţiilor acestora, care plănuiesc un picnic într-o zi de duminică.

În acelaşi an iese pe piaţă şi scurtmetrajul „They Go Boom", în care Bran trebuie să facă faţă unei nopţi agitate, dar şi sforăitului amicului său Stan. Cel de-al patrulea film, „Leave'em Laughing", lansat în 1928, a însemnat şi prima apariţie a actorului Edgar Kennedy alături de comedianţii Stanley Laurel şi Oliver Hardy.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite