Stan şi Bran, cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LUNI, 13 SEPTEMBRIE Primul DVD cu „Stan şi Bran“ urmează să apară împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 11.99 de lei. Timp de opt săptămâni, cele mai bune filme ale îndrăgiţilor actori Stan Laurel şi Oliver Hardy vor fi distribuite în fiecare zi de luni.

Cele patru filme care apar pe primul DVD sunt „A Chump at Oxford", „Perfect day, bye bye", „Day go boom" şi „Leave'em laughing".

Umor marca Stan şi Bran

„A Chump at Oxford", în regia lui Alfred J.Goulding, a fost lansat în 1940 de către United Artists şi este unul dintre filmele reprezentative ale duo-ului comic. După ce iniţial a rulat într-o versiune de 40 de minute, câţiva ani mai târziu i-au mai fost adăugate încă 20 de minute de către studiourile britanice, urmare a solicitărilor publicului.

Stan şi Bran obţin locuri de muncă în cadrul unei festivităţi, ca majordom şi femeie de serviciu. Stan trebuie să se deghizeze pentru a arăta cât mai apropiat de o femeie de serviciu, iar Bran reuşeşte, în stilul caracteristic, să intre deja în conflict cu stăpânul casei după mai multe stricăciuni făcute.

Evenimentul se termină catrastrofal din cauza celor doi împiedicaţi care nu reuşesesc niciodată să ducă un lucru bun până la capăt. După un nou eşec, Stan şi Bran ajung din nou în stradă şi soarta le oferă un prilej de recuperare: prind fără voia lor un spărgător de bănci.

În semn de recunoştinţă, directorul băncii le oferă o bursă de studii la Oxford, iar situaţiile tipice poveştilor cu Stan şi Bran abia încep. Stan suferă de amnezie după o lovitură la cap şi nimic nu-l poate clinti din convingerea sa: crede că este Lordul Paddington, un erudit arogant, şi îl angajează pe Bran ca majordom. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite