Volumul al treilea din "Aventurile lui Sherlock Holmes" se distribuie miercuri cu Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jude Law şi Robert Downey jr, în ecranizarea din 2009
Jude Law şi Robert Downey jr, în ecranizarea din 2009

Al treilea volum din „Aventurile lui Sherlock Holmes“ se distribuie miercuri cu „Adevărul“, la preţul de 13,99 lei. Colecţia inaugurată la 1 iunie continuă, săptămâna viitoare, cu o culegere de proze care a făcut deliciul a milioane de cititori.

Volumul de astăzi continuă aventura cu alte povestiri, publicate sub titlul „Întoarcerea lui Sherlock Holmes", şi cu faimosul roman „Câinele din Baskerville". Acesta din urmă a văzut lumina tiparului la începutul secolului trecut şi se numără printre cele mai cunocute scrieri semnate de Sir Arthur Conan Doyle. Povestea, care se petrece în Dartmoor, în ţinutul vestic al Angliei, se construieşte în jurul unei crime legate de existenţa unei creaturi diabolice.

INTRĂ AICI ÎN MAGAZINUL ONLINE AL ADEVARUL

O dovadă a succesului pe care l-a avut romanul ce ni-l prezintă pe detectivul Sherlock Holmes în acţiune este numărul mare de ecranizări realizate de-a lungul timpului. Acestea sunt în număr de 25. Prima, o producţie germană din 1914, datează din epoca de pionierat a cinematografiei. Cea mai recentă a fost creată de curând. Ea face parte dintr-un serial de televiziune „Sherlock", produs pentru BBC. Această ecranizare s-a bucurat de o bună primire, primul sezon câştigând, chiar în 2011, Premiul BAFTA pentru Cel Mai Bun Serial de Televiziune. 

Informaţii: Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite