Volumul al doilea din "Aventurile lui Sherlock Holmes" se distribuie miercuri cu Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MIERCURI, 8 IUNIE Volumul al doilea dedicat celebrului detectiv se distribuie cu „Adevărul“ la preţul de 13,99 lei şi cuprinde romanele „Semnul celor patru“, „Valea terorii“ şi o antologie de 11 povestiri. Astăzi puteţi cumpăra primul volum din colecţia „Sir Arthur Conan Doyle“. Nu rataţi, săptămâna viitoare, continuareaseriei „Aventurile lui Sherlock Holmes“!

„Semnul celor patru", cel de-al doilea roman al lui Sir Arthur Conan Doyle, care îl are ca personaj principal pe Sherlock Holmes, a fost scris în 1890 şi publicat în foileton în paginile revistei „Strand Magazine". Mary Morstan, o tânără britanică seducătoare, al cărei tată a dispărut misterios, primeşte an de an printr‑o scrisoare anonimă o perlă de o rară frumuseţe.Neliniştea eroinei creşte atunci când expeditorul necunoscut al perlelor îi trimite o misivă ameninţătoare, a cărei enigmă o va rezolva, pe parcursul unei călătorii pline de primejdii, imbatabilul duo compus din Sherlock Holmes şi asistentul acestuia, doctorul Watson.

INTRĂ AICI ÎN MAGAZINUL ONLINE AL ADEVARUL

Nimic nu e imposibil

Un caz la prima vedere de nerezolvat, iată cum începe „Valea terorii", povestire publicată între 1913 şi 1914 în „Strand Magazine". Sherlock Holmes şi doctorul Watson primesc o scrisoare cifrată, care anunţă un nou complot primejdios pus la cale de adversarul malefic al detectivului: profesorul Moriarty. Cazul este rezolvat pe parcursul a peste 170 de pagini pline de suspans.

Sub titlul „Memoriile lui Sherlock Holmes" veţi găsi, în ultima parte a volumului al II-lea, 11 povestiri ale doctorului Watson, care corespund unui număr egal de cazuri rezolvate de formidabilul Holmes.În ultima povestire, scriitorul îşi omoară personajul, lucru care i-a consternat pe cititori. 

Informaţii:

image

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite