„Sfârşitul Ceauşeştilor“, la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grigore Cartianu, autorul bestsellerului care analizează ultimele ore din viaţa cuplului de dictatori, se întâlneşte cu cititorii pe litoral. După ce a acordat mii de autografe, în cadrul mai multor lansări şi întâlniri cu publicul, autorul îşi prezintă cartea în staţiunile de la malul Mării Negre.

Volumul de peste 500 de pagini, considerat de istoricul Alex Mihai Stoenescu „povestea loviturii de stat transformate în revoluţie şi a revoluţiei transformate în lovitură de stat", ajunge în acest weekend şi la românii care locuiesc în oraşele-staţiune de pe litoral, precum şi la turiştii sosiţi aici pentru a-şi petrece concediul.

După ce a discutat la Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Craiova, Târgu-Jiu şi în multe alte oraşe cu toţi cei interesaţi de evenimentele istorice din decembrie 1989 şi de ultimele zile din viaţa soţilor Ceauşescu, autorul cărţii continuă dialogul cu publicul şi sesiunile de autografe la Saturn, Venus şi Eforie Nord, unde va sta la dispoziţia cititorilor pentru discuţii. Evenimentul face parte din programul Caravana Regională Dobrogea, prin intermediul căruia Editura Adevărul îşi aduce cărţile aproape de doritorii aflaţi la malul mării.

Enigmă sub lupă

„Sfârşitul Ceauşeştilor. Să mori împuşcat ca un animal sălbatic" abordează o problematică ce a rămas o enigmă neelucidată în istoria României, cercetând aspecte la care românii sunt în continuare sensibili. Volumul conţine o anexă cu documente, stenograme şi facsimile. Autorul, care s-a documentat mai mulţi ani, susţine că intenţia sa a fost să reconstituie nu „tenebrele Revoluţiei, ci ultimele ore ale Ceauşeştilor".

Întâlniri cu cititorii

- Astăzi – Saturn, în parcarea Hotelului Cerna, pe faleză
- Sâmbătă – Venus, la intrarea bazarului de pe plajă
- Duminică – Eforie Nord, pe plaja Belona.
Autorul îşi aşteaptă publicul începând cu ora 9.00.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite