Serialul „Seinfeld“, pe 12 DVD-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Episoade din primele trei sezoane ale celebrului serial vor fi distribuite în fiecare sâmbătă cu „Adevărul“. Urmează o „săptămână magică“ pentru cititorii „Adevărul“, care de mâine au zilnic câte o ofertă specială. Noua colecţie cu DVD-uri „Seinfeld“ întregeşte lista succeselor.

Seria de surprize pregătite de „Adevărul" se derulează astfel: aventurile lui Ulise din „Odiseea" - marţi; un nou volum din „Contele de Monte-Cristo" - miercuri; romanul clasic „Legături primejdioase"- joi; două filme de Hitchcock şi un documentar - vineri; sâmbătă, 29 ianuarie,  debutează o nouă colecţie de 12 DVD-uri cu episoade din primele trei sezoane ale serialului „Seinfeld". Primul DVD se va distribui gratuit împreună cu ziarul şi box-ul colecţiei. Următoarele 11 se vor vinde împreună cu ziarul la preţul de 10,99 lei. „Seinfeld", „serialul despre nimic", este lipsit de elemente sentimentale şi de intenţii moralizatoare.

Relaţiile dintre Seinfeld şi cei trei prieteni ai săi,  mincinosul George, excentricul vecin Kramer şi fosta prietenă Elaine provoacă întâmplări comice în fiecare episod.  Câştigător a peste 50 de premii pe parcursul celor nouă serii în opt ani de existenţă, serialul creat de Larry David şi Jerry Seinfeld prezintă întâmplările prin care însuşi Jerry trece, împreună cu prietenii lui „nevrotici". 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite