Primul DVD din seria „Seinfeld“ se distribuie gratuit cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ lansează sâmbătă, 29 ianuarie, o nouă colecţie de DVD-uri care vor fi distribuite împreună cu ziarul la preţul de 10,99 lei. Primul dintre cele 12 DVD-uri va fi distribuit gratuit împreună cu box-ul special al colecţiei.

Începând cu această sâmbătă, ziarul „Adevărul" lansează o nouă colecţie: seria de DVD-uri cu „cel mai bun serial de comedie din istorie", aşa cum a fost numit sitcomul „Seinfeld". Cele 12 DVD-uri care alcătuiesc această serie conţin primele trei sezoane ale îndrăgitului serial TV.

Actorul de stand-up comedy Jerry Seinfeld (care îşi joacă propriul rol) şi prietenii săi George Costanza (Jason Alexander), Kramer (Michael Richards) şi Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) au atras, de-a lungul celor 180 de episoade,  peste 70 milioane de telespectatori.

Pentru americani şi nu numai, „Seinfeld" este un serial cult, o referinţă care a spart toate clieşeele legate de acest gen de producţie TV. Unele dintre poantele spuse de Jerry Seinfeld şi de amicii săi mai există şi astăzi în folclorul urban al americanilor. Succesul serialului se explică tocmai prin faptul că personajele sunt nişte oameni obişnuiţi, cu viaţă obişnuită, cu întâmplări care se pot întâmpla oriunde şi oricui.

Neobişnuit este doar modul în care cei doi realizatori, Jerry Seinfeld şi Larry David, extrag umorul din situaţii banale de viaţă. În seara când a fost difuzat ultimul episod din „Seinfeld", la 14 martie 1998, străzile din oraşele americane s-au golit, oamenii fugind în faţa televizoarelor pentru a vedea deznodământul unei epopei comice care a durat nouă sezoane. Episodul a fost vizionat de 76 de milioane de telespectatori. 

INTRĂ AICI ÎN MAGAZINUL ONLINE AL ADEVARUL

Informaţii:

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE!
Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite