Săptămâna magică a titlurilor „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scooby-Doo şi prietenii săi rezolvă mistere încă din 1969
Scooby-Doo şi prietenii săi rezolvă mistere încă din 1969

De luni până sâmbătă, „Adevărul“ vă aduce trei cărţi („Maşini“, „Frăţia inelului“ şi „Sfârşitul Ceauşeştilor“), două DVD-uri („Scooby-Doo“ şi „Miracolul de pe strada 34“) şi pachetul Opera (carte + CD + DVD). Al patrulea DVD cu „Scooby-Doo“ este disponibil astăzi. Nu rataţi al cincilea DVD, luni, 6 decembrie, la preţul de 11,99 lei, împreună cu „Adevărul“!

Cele trei noi episoade din seria „What's New Scooby-Doo?" („Ce e nou, Scooby-Doo?") disponibile pe DVD-ul care apare săptămâna viitoare împreună cu ziarul „Adevărul" sunt: „Monştri marini la mal", „Viermele uriaş" şi „Spre vest, tinere Scoob!". Pentru cei mici, DVD-urile vor fi o ocazie numai bună pentru a învăţa engleza. Episoadele sunt disponibile şi în limba engleză, şi cu dublaj în română, şi cu subtitrare în limba română sau în limba engleză.  Serialul, ce cuprinde aventurile contemporane ale detectivului canin şi ale celor patru buni prieteni şi stăpâni ai lui, a fost produs în perioada 2002-2005. „What's New Scooby-Doo?" este al nouălea serial care-i are ca protagonişti pe cei cinci.

În istoria de peste 40 de ani a lui Scooby-Doo, personajele au apărut în 200 de episoade din seriale, 20 de filme animate, 3 lungmetraje care au rulat în cinematografe, jocuri video şi alte produse apărute sub umbrela brandului. „What's New Scooby-Doo?" este ultimul serial în care vocea lui Shaggy îi aparţine actorului Casey Kasem, cel care şi-a petrecut o mare parte din viaţă spunându-i replicile.

Cât despre binecunoscuta voce a lui Scooby, care vorbeşte rârâit, aceasta a fost interpretată de patru actori. Don Messick este cel care i-a creat timbrul şi i-a dat glas în perioada 1969-1996. Numele complet al câinelui, Scooby-Dooby Doo, provine din faimoasa piesă a lui Frank Sinatra „Strangers in the Night", ale cărei versuri cuprindeau silabele „doo-be-doo-be-doo". 

„Sfârşitul Ceauşeştilor“, sâmbătă, cu ziarul

Sâmbătă, 4 decembrie, volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor“ de Grigore Cartianu va fi distribuit cu „Adevărul“, la preţul de 14, 95 lei. După succesul cu „Crimele Revoluţiei“ – cel mai vândut titlu la Gaudemus –, pe care l-aţi putut achiziţiona sâmbăta trecută, la cererea cititorilor, Adevărul Holding a decis ca primul volum al lui Cartianu, apărut de asemenea în colecţia „Bestseller Adevărul“, să fie distribuit din nou. Peste o săptămână va fi distribuit volumul „La vânătoare cu Ceauşescu“, la preţul de 14,95 lei. Autorul, Vasile Crişan, a fost inginer silvic şi organizator al vânătorilor lui Ceauşescu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite