Rahan te trimite în Africa / Primul număr al revistei "Rahan" se distribuie astăzi, gratis, cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vei continua să cumperi revista de benzi desenate, poţi câştiga o excursie de neuitat pe Continentul Negru. „Adevărul“ începe de astăzi, unul dintre cele mai originale concursuri pentru a promova revista nou-apărută.

Copiii cuminţi au primit astăzi, de ziua lor, primul număr al revistei de benzi desenate „Rahan", oferit gratuit împreună cu ziarul „Adevărul". Nu este decât începutul minunatei aventuri care îi aşteaptă dacă vor cumpăra, în fiecare zi de marţi a săptămânii, ziarul împreună cu celebra revistă, totul la preţul de 7,95 lei.

Citeşte şi:

Colecţia "Rahan", cadoul ieşenilor pentru cei mici


O dată cu achiziţionarea revistei de astăzi, cumpărătorul va găsi, alături de albumul „Rahan", în interiorul pungii de plastic, şi un plic tipărit. Tot ceea ce trebuie să faci este să deschizi plicul şi să citeşti cu atenţie instrucţiunile din interior. Acesta este începutul minunatei aventuri care te poate duce, cu puţin noroc, la câştigarea uneia dintre cele 15 excursii de neuitat în mirificul tărâm al Africii, puse la bătaie de „Adevărul".

Atât abţibildul, pe care-l veţi găsi alături de revistă, cât şi plicul, trebuie păstrate. Numărul 2 al revistei „Rahan", care apare marţea viitoare, va oferi gratuit un album pentru colecţionarea abţibildurilor cu Rahan. În fiecare săptămână, vei primi gratuit împreună cu revista „Rahan" câte un abţibild. Tot ce trebuie să faci este să dezlipeşti abţibilduil şi să-l lipeşti la locul indicat în albumul de colecţionar, pe care-l vei putea păstra fără grijă.

Un safari adevărat

Foile numerotate rămase în urma dezlipirii abţibildurilor reprezintă taloanele de concurs, care trebuie, după ce le-ai strâns pe toate 26, expediate într-un plic la adresa OP 33, CP 80 Bucureşti, pentru concursul „Rahan te trimite în safari!". Este preferabil plicul primit azi cu revista, pentru că, numai pentru acest plic, organizatorii suportă taxele poştale aferente.

Desemnarea celor cinci câştigători care vor fi premiaţi cu câte o excursie pentru trei persoane în Africa se va face prin tragere la sorţi, iar numele vor fi anunţate în ziarul „Adevărul". Cele 15 fericite persoane vor avea, astfel, prilejul, să participe la un safari „pe bune" în savana africană şi să ia contact îndeaproape cu fascinantele mistere ale Continentului Negru. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite