Colecţia Rahan: "Arma înfricoşătoare" se distribuie marţi cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul 13 al revistei de benzi desenate "Rahan" se distribuie marţi cu ziarul „Adevărul“, la preţul total de 7,95 lei, şi cuprinde trei pasionante aventuri ale "fiului vremurilor sălbatice": "Arma înfricoşătoare", "Femeile uitate" şi "Capcana pentru peşti".

În plus, fanii revistelor de benzi desenate vor găsi două pagini de editorial, cuprinzând, sub titlul "Un erou ca nimeni altul", o analiză comparativă între Rahan şi alţi eroi asemănători, care scoate în evidenţă unicitatea îndrăgitului personaj.

"Rahan vă poate aminti de Tarzan. Istoriile celor doi nu se desfăşoară, însă, în aceeaşi perioadă, deşi, uneori, Tarzan se regăseşte într-o lume preistorică. În plus, Rahan e un solitar, în vreme ce Tarzan e adesea însoţit de Jane, perechea sa, şi chiar de un fiu: Korak", se scrie în editorial.

După o scurtă comparaţie cu Tounga, un erou preistoric mai puţin cunoscut în România, născut în 1961 în paginile revistei „Tintin", textul conchide:

"Un alt lucru care îl deosebeşte pe Rahan de ceilalţi eroi este longevitatea lui. Tounga «s-a retras» de multă vreme, Tarzan a dispărut din librării, iar celelalte serii cu un subiect similar au avut, aproape de fiecare dată, o existenţă efemeră".

Vezi aici lista chioşcurilor din Bucureşti şi din Timişoara

Câştigaţi cu Rahan!

image

Adunaţi taloanele de concurs (foile numerotate rămase în urma dezlipirii abţibildurilor) şi trimiteţi-le într-un plic, la OP 33, CP 80, Bucureşti, cu menţiunea „pentru concursul «Rahan te trimite în safari!»". Cele 26 de taloane diferite vă vor aduce în cursa pentru o incredibilă aventură în Africa.

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

ATENŢIE! Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite