Rahan se confruntă cu „Zeul-Soare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, 15 IUNIE Cel de-al treilea număr al revistei de benzi desenate „Rahan“, intitulat „Zeul-Soare“, va putea fi achiziţionat împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 7,95 lei. Aventura vremurilor preistorice, în care ziarul „Adevărul“ şi-a antrenat cititorii, continuă mâine, cu cel de-al treilea episod.

Ca şi până acum, noul număr al revistei „Rahan" conţine trei benzi desenate, intercalate de pagini color de documentar ştiinţific, dar accentul cade pe povestirea titulară, „Zeul-Soare".

De data aceasta, „eroul vremurilor sălbatice" - sau „Păr-de-Foc", aşa cum îl numesc toţi membrii triburilor cu care intră în contact, din cauza ciudăţeniei părului său blond - cade în mâinile practicanţilor unui straniu cult care idolatrizează astrul diurn.

Membrii tribului vor să-l aducă ofrandă pe Rahan zeului lor tutelar, drept pentru care îl imobilizează şi îl pun în imposibilitate de a-şi închide ochii, pradă insuportabilului contact cu lumina orbitoare a Soarelui. Cum se va descurca şi de această dată Rahan, veţi afla numai dacă veţi cumpăra revista, începând de mâine.

Câştigi un safari de vis în Africa

Continuă şi concursul lansat de „Adevărul", care are drept premiu trimiterea unor câştigători norocoşi în Africa. În fiecare săptămână, cumpărătorii primesc gratuit, împreună cu revista, câte un abţibild, iar numărul 2 a fost însoţit de un album gratuit destinat colecţionării acestor abţibilduri cu Rahan.

Toate abţibildurile trebuie dezlipite şi lipite la locul indicat în albumul de colecţionar. Foile rămase în urma dezlipirii lor reprezintă taloanele de concurs, în total în număr de 26, care vor trebui expediate în plic la adresa OP 33, CP 80 Bucureşti, pentru concursul „Rahan te trimite în safari". Prin tragere la sorţi, vor fi desemnaţi cinci câştigători, iar fiecare îşi va putea alege doi însoţitori împreună cu care să pornească în safari pe Continentul Negru.

Cei care au pierdut sau vor pierde un număr al revistei şi doresc totuşi să participe la concurs nu trebuie să considere că este totul pierdut. Vor exista şi nişte jokeri, în număr de trei, care vor putea înlocui abţibildurile lipsă.

Cei trei jokeri vor fi distribuiţi, pe neaşteptate, în diferite numere ale publicaţiei, aşa că... ochii pe „Rahan", în fiecare marţi! 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite