Rahan, ucigaşul de mamuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al patrulea număr al revistei de benzi desenate  „Rahan“ va fi distribuit marţea viitoare împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 7,95 lei.

Pe lângă povestirile dinamice pe care le veţi putea citi în revistă, veţi putea găsi şi două reportaje, dublate de imagini spectaculoase, despre triburi şi obiceiurile lor de astăzi.

În prima istorioară desenată, „Râsul lui Tanaka", neînfricatul Rahan, „fiul vremurilor sălbatice", descoperă în toiul nopţii, în junglă, un băiat care stătea în poziţia lotus şi care râdea de unul singur.

„Acest vânător este destul de tânăr, dar înţelepciunea i-a părăsit, deja, spiritul", îşi spune Rahan, care vrea să se apropie de el, făcând un salt şi ajutându-se de o liană.

Dar, imediat cum atinge pământul, Rahan începe să se scufunde într-o mlaştină din care se vede incapabil să mai iasă. Îi cere ajutorul tânărului, dar acesta rămâne impasibil.

Tocmai când Rahan este gata să se scufunde de tot şi să treacă în „tărâmul umbrelor", băiatul are o clipă de luciditate şi îl ajută să scape. Pleacă împreună, pentru a-i găsi pe membrii tribului din care face parte noul tovarăş de drum al lui Rahan.

Se întâlnesc cu doi leoparzi, iar Rahan îi răpune, salvându-i viaţa tânărului. Dar adevărata enigmă rămâne, iar Rahan plănuieşte să descopere cu orice preţ care sunt motivele pentru care tânărul râde nebuneşte şi ce duhuri rele îi controlează mintea. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite