Numărul nouă din revista Rahan se distribuie marţi cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista de benzi desenate numărul 9 va fi distribuită marţi numai împreună cu „Adevărul“, la preţul de 7,95 lei. Noul număr al revistei „Rahan“ aduce aventuri și capcane primejdioase din mijlocul unui trib.

Legendarul personaj Rahan porneşte într-o nouă aventură, descoperind ţinuturi exotice, dar şi periculoase. Urmărit şi, în cele din urmă, capturat de tribul „oamenilor fără păr", Rahan - considerat de către membrii acestuia un trimis al spiritelor rele - trebuie să înfrunte în luptă un bivol fioros pe nume Taruk.

Eroul câştigă însă încrederea fetei Lonoo, fiica fostei căpetenii a tribului, iar aceasta îl ajută să-l îndepărteze pe noul conducător, un vrăjitor diabolic. După ce îl învinge în luptă şi pe bivolul Taruk, Rahan se pregăteşte de eliberare, conform promisiunii făcute de trib. Aventurile nu se opresc însă aici.

Un vânător şi câteva tărâmuri interzise

Rahan este surprins şi atacat, de această dată, de mai mulţi bărbaţi care vor să-l omoare sub pretextul încălcării teritoriului tribului lor. În luptă, Rahan îl răneşte pe unul dintre atacatori. Ceilalţi aleg să fugă, iar el rămâne să-l ingrijească pe rănit.

Uimit că un străin îl ajută, vânătorul îi dezvăluie lui Rahan că este urmărit, membrii tribului neacceptând ca un străin să traverseze „teritorii interzise". Pentru a se salva, vânătorul îl sfătuieşte să se ascundă de urmăritori în albia unui râu secat, aflată în apropiere. Rahan îi ascultă sfatul, doar că în albia râului este oprit de un obstacol ciudat: o plasă legată de-a curmezişul, care face imposibilă înaintarea.

În fapt, o capcană care îl lasă pe Rahan în bătaia săgeţilor atacatorilor, dar îl şi motivează să găsească rapid o soluţie ingenioasă pentru a scăpa din ambuscadă. Numărul 9 al revistei de benzi desenate „Rahan" include şi un inedit joc interactiv.

Mai mult, toţi cei care vor cumpăra, în fiecare marţi, revista pot participa la un concurs, desfăşurat până la 16 noiembrie 2010, care are ca premii cinci safari în Africa pentru trei persoane. Cititorii pot trimite cele 26 de taloane inserate în primele 26 de numere ale publicaţiei, într-un plic timbrat, la CP 80 OP 33. 

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul“ din Timişoara şi Bucureşti!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite