Rahan, eroul blond din timpuri străvechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Copilului, primul număr al revistei „Rahan“ va fi distribuit gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul“. „Colierul de gheare“, primul titlu din seria „Rahan“, îl va readuce la viaţă pe eroul blond cu ochi albaştri creat în 1969 de francezii Roger Lécureux (scenarist) şi André Chéret (ilustrator).

Nu rataţi în fiecare marţi universul lui Rahan, care-şi introduce cititorul într-o lume fabuloasă. În timpuri străvechi, animalele legendare se întâlneau la tot pasul, iar oamenii se luptau pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire.

În jungla feroce se poartă războaie în numele binelui şi al răului. Rahan este fiul adoptiv al lui Craö, conducător al tribului de pe Muntele Albastru. După ce rămâne orfan, eroul blond şi musculos porneşte în lume, călare pe un elan, înarmat doar cu un cuţit vechi. La gât poartă un colier sacru de gheare, cu puteri magice.

Aventurile lui Rahan au apărut pentru prima dată în paginile revistei franceze „Pif", în urmă cu peste 40 de ani. De atunci, cele aproape 200 de benzi desenate însumând peste 3.400 de pagini ilustrate au făcut înconjurul lumii, traduse în mai multe limbi de circulaţie internaţională.

Câştigi cu „Rahan"!

1. Colecţia unei reviste legendare: „Rahan". În fiecare marţi, ai revistă plus ziar şi supliment, la preţul de 7, 95 lei.
2. Abţibild la fiecare apariţie.
3. Album (distribuit gratuit la 8 iunie) pentru colecţionarea abţibildurilor.
4. Primul număr al revistei va fi distribuit gratuit, împreună cu ziarul, la 1 iunie. Tiraj: 200.000 de exemplare.
5. Marele premiu: 5 excursii a câte 3 persoane într-un safari de vis pe continentul african. Aşadar, 15 colecţionari ai revistei „Rahan" vor porni în aventură!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite