Primul volum al romanului „Cei trei muschetari" se distribuie miercuri cu Adevărul, la 13,99 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 30 martie Primul volum al romanului „Cei trei muschetari", de Al. Dumas, va fi distribuit, împreună cu ziarul, la preţul de 13,99 lei.

Pornind de la manuscrise şi de la alte documente din bogata arhivă a Bibliotecii Naţionale din Paris, Alexandre Dumas a scris şi apoi a publicat (iniţial în foileton, după aceea în volum), în 1844, una dintre cele mai iubite cărţi din toate timpurile. „Cei trei muschetari" a rămas, până astăzi, cartea de aur a multor generaţii de cititori. Irezistibilă poveste de epocă, romanul urmăreşte aventurile lui d'Artagnan şi ale celor trei prieteni ai săi, intraţi în seria personajelor literare nemuritoare: Athos, Porthos şi Aramis.

Invitat într-o călătorie în timp, la curtea regelui Ludovic al ­XIII-lea, cititorul ajunge în preajma cardinalului Richelieu şi a reginei Ana de Austria, însoţindu-i pe drumurile Franţei pe cei trei viteji, a căror deviză era „Toţi pentru unul, unul pentru toţi!". Iar peripeţiile nu se încheie odată cu romanul, ci continuă în „După douăzeci de ani" şi „Vicontele de Bragelone".

INTRĂ AICI ÎN MAGAZINUL ONLINE AL ADEVĂRUL

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite