Plimbări cu balonul la Baia Mare şi Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „5 săptămâni în balon" lansată de „Adevărul" şi Orange a ajuns la Baia Mare şi Suceava. Astăzi şi mâine, între orele 14.00 şi 21.00, câştigătorii care s-au înscris la concurs se vor bucura de o călătorie inedită.

Plimbările se desfăşoară deasupra Parcului Mara din Baia Mare şi deasupra Parcului Ştefan cel Mare din Suceava.Săptămâna viitoare, balonul ajunge la Oradea şi la Târgu-Mureş.

Locuitorii din aceste oraşe se pot înscrie la concurs pentru a câştiga un loc în balon completând un talon pe care îl găsesc în magazinele Orange din cele două oraşe. De asemenea, cei care doresc să se bucure de o aventură la înălţime se vor putea înscrie în competiţie dacă vor cumpăra minimum cinci cărţi din colecţia Jules Verne de la caravana „Adevărul". Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

Organizatorii campaniei spun că nu există restricţii la aparatura foto sau video cu care câştigătorii se vor urca în balon. Zborul cu balonul cu aer cald nu va fi afectat de condiţiile meteorologice decât dacă va ploua puternic, iar vântul va depăşi viteza de 5 m/s.

Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite