Volumul doi al colecţiei „Delicii în bucătărie“ se distribuie vineri cu ziarul Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 MAI  Ziarul „Adevărul“ se va distribui împreună cu volumul doi al colecţiei „Delicii în bucătărie“, la preţul de 14,99 lei. Iubitorii de paste au un nou motiv să sărbătorească. Editura Adevărul le aduce un nou volum al colecţiei „Delicii în bucătărie“.

Deşi marea majoritate asociază pastele cu Italia, puţini ştiu însă că de fapt pastele au fost aduse în Europa de către arabi încă din Antichitate şi erau consumate uscate, pe stradă. Mai târziu, în secolul al XIX-lea, negustorii din sudul Italiei au propus clienţilor pastele cu suc de roşii, iar de atunci pastele au devenit, din aliment ocazional, protagonistul principal al meselor italieneşti. Astăzi, Italia consumă aproximativ 300 de tipuri de paste, care pot fi clasificate pe baza compoziţiei şi a formei. Astfel există paste lungi, ca spaghettini, capelli d'angelo şi ziti, şi paste scurte, ca penne, rigatoni şi fusili.

INTRĂ AICI ÎN MAGAZINUL ONLINE AL ADEVARUL

Pappardelle cu somon şi lime, tortellini cu dovleac şi sos de nuci sau ravioli cu cartofi şi turtă dulce, precum şi alte peste 60 de reţete delicioase se regăsesc în cartea oferită de Editura Adevărul. Nu este nevoie să mergi până în Italia pentru a savura o porţie de paste ca la mama acasă. Acum, toate acestea, dar şi reţete obişnuite, ca paste cu carne, brânză sau peşte, pot fi preparate în propria dumneavoastră bucătărie. Servite alături de un pahar cu vin bun, preparatele vă vor face să vă simţiţi ca în inima Toscanei. Poftă bună!

Următorul volum al colecţiei este „Preparate la grătar" şi va fi distribuit cu ziarul „Adevărul" vineri, 27 mai. 

Calendarul apariţiilor

- 13 mai - Aperitive
- 20 mai - Paste
- 27 mai - Preparate la grătar
- 3 iunie - Dulciuri
- 10 iunie - Antreuri şi gustări
- 17 iunie - Pizza şi focaccia
- 24 iunie - Reţete uşoare şi rapide
- 1 iulie - Preparate din peşte
- 8 iulie - Preparate din carne
- 15 iulie - Preparate la microunde
- 22 iulie - Preparate din legume
- 29 iulie - Deserturi cu ciocolată
- 5 august - Reţete tradiţionale româneşti

Informaţii despre cărţi

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi


Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul", în formula „ziar + carte"!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca"la 7488 pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE!
Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite