Luni apare noul DVD din colecţia „Cascadorii râsului", care conţine şase filme cu Stan şi Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filme şi cărţi celebre, precum şi o operă într-o interpretare de excepţie vor fi distribuite împreună cu ziarul „Adevărul“. Editura Adevărul a pregătit pentru fiecare zi a săptămânii produse deosebite, printre care un nou DVD „Stan şi Bran“ şi opera „Fidelio“.

Astăzi apare noul DVD din colecţia „Cascadorii râsului", care conţine şase filme cu Stan şi Bran:  „The Laurel Hardy - Murder Case" (30 de minute), „Brats" (20 de minute), „You're Darn Tootin'"  (22 de minute), „Berth marks" (19 minute), „Men O'War" (20 de minute), „Any Old Port (B/W") (21de minute). Poate fi achiziţionat la preţul de 11,99 lei.

Peste o săptămână (luni, 4 octombrie), amatorii vor putea cumpăra al patrulea DVD cu Stan şi Bran, ce include filmele „Flying Deuces", „Sugar Daddies", „Chicken Come Home".

Pentru cei mici şi cei mari

Mâine va fi distribuit numărul 18 al revistei de benzi desenate „Rahan", împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 7,99 lei. Cititorii mari şi mici vor descoperi un joc interactiv, alături de patru poveşti: „Patru-picioare", „Demonul cu trei coarne", „Moarte lui Manta!" şi „Oamenii cu picioare grele".

Miercuri, romanul „Prichindel" de Jules Verne poate fi achiziţionat, împreună cu „Adevărul" şi „Adevărul literar şi artistic", la preţul de 11,99 lei. Povestea se ţese în jurul unui orfan care trebuie să-şi croiască un drum într-o lume necruţătoare. Destinul dickensian al micuţului irlandez poreclit „Prichindel" ilustrează zicala „totu-i bine când se sfârşeşte cu bine".

Romanul, unica scriere de factură realistă a celebrului prozator francez, începe în Westport, Irlanda, de la un spectacol de teatru ambulant, când mulţimea descoperă că păpuşile care fac deliciul micuţilor sunt mânuite de un copil de numai 3 ani, fără nume.

Joi, primul volum al romanului „Pe aripile vântului" de Maragret Mitchell va fi distribuit, împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 10,99 lei. Desfăşurându-se în timpul războiului de secesiune, povestea de dragoste dintre Scarlet O'Hara şi Rhett Butler a rămas una dintre cele mai cunoscute din întreaga literatură.

Farmecul operei

Vineri, opera „Fidelio" de Ludwig van Beethoven poate fi achiziţionată la preţul de 19,99 lei. Al treilea număr al colecţiei „Mari spectacole de operă" cuprinde un album cartonat, un CD  şi un DVD. Acesta din urmă conţine înregistrarea spectacolului de operă „Fidelio" de Ludwig van Beethoven de la Festivalul de Operă de la Glyndebourne, ediţia din 1979, spectacol interpretat de London Philharmonic Orchestra.

CD-ul constă într-o înregistrare de referinţă a interpretării Filarmonicii din Viena, alături de corul Operei de Stat din Viena, sub bagheta dirijorului Wilhelm Furtwängler, în 1953.

O ofertă în fiecare zi


-Azi - DVD „Stan şi Bran", la preţul de 11,99 lei
-Mâine - numărul 18 al revistei de benzi desenate „Rahan", la preţul de 7,95 lei
-Miercuri, 29 septembrie - romanul „Prichindel" de Jules Verne, la preţul de 11,99 lei
-Joi, 30 septembrie - primul volum al romanului „Pe aripile vântului", de Margaret Mitchell, la preţul de 10,99 lei
-Vineri, 1 octombrie - numărul al treilea al colecţiei „Mari spectacole de operă": „Fidelio" de Ludwig van Beethoven, la preţul de 19, 99 lei.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite