Primul DVD din "Epoca de gheaţă“ se distribuie miercuri cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul DVD din celebra trilogie animată a epocii glaciare va putea fi achiziţionat miercuri numai împreună cu ziarul, la preţul de 11,99 lei.

DVD-ul este însoţit de un box de colecţie gratuit şi conţine mărturii inedite ale regizorului celebrului film. Seria „Epoca de gheaţă“ va înlocui seria cărţilor Jules Verne.

Celelalte două DVD-uri din colecţie vor putea fi achiziţionate împreună cu „Adevărul" săptămânile viitoare. „Epoca de gheaţă" descrie o aventură care se petrece în urmă cu 20.000 de ani şi are ca personaje centrale trei creaturi teribil de amuzante.

Sid, un leneş simpatic şi vorbăreţ, mamutul Manfred - pe cât de mare, pe atât de cald şi de sensibil, dar deopotrivă irascibil - şi Diego, un tigru fioros, cu colţi ascuţiţi pornesc într-o călătorie incredibilă, pe parcursul căreia vor avea de înfruntat numeroase capcane.

Un film nominalizat la Oscar

Cei trei au de traversat lacuri de lavă fierbinte, trebuie să găsească ieşirea dintr-un labirint format din tuneluri de gheaţă şi să suporte urmările întâlnirii cu o veveriţă preistorică pe nume Scrat, care încearcă înnebunită să ascundă de restul lumii o ghindă. 

DVD-ul va fi însoţit de mărturii audio ale regizorului Chris Wedge şi ale producătorului celebrului film. De asemenea, în premieră, cititorii vor putea viziona scurtmetrajul „No time for Nuts", care îl are ca personaj pe haiosul Scrat din seria „Epoca de gheaţă".

Când a fost lansat, în 2002, „Epoca de gheaţă" a fost nominalizat la Premiile Oscar, la categoria Cel mai bun lungmetraj de ficţiune. Celelalte două serii au fost lansate în 2006 şi, respectiv, în 2009. Celebrele personaje ale seriei „Epoca de gheaţă" au vocile unor actori precum Ray Romano, John Leguizamo şi Denis Leary. 

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Informaţii despre cărţi

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi

Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul", în formula „ziar + carte"!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite