La 1 iunie, prima victorie pentru Rahan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul primului număr al revistei de benzi desenate, distribuită ieri gratuit cu ziarul „Adevărul“, a depăşit orice aşteptări. Atât copiii, cât şi părinţii lor, care şi-au reamintit astfel de eroul uitatal copilăriei, au primit cu entuziasm noua propunere a Editurii Adevărul.

Reacţiile care ne-au parvenit la redacţie din toate colţurile ţării sunt printre cele mai entuziasmante, dovedind câtă dreptate am avut să alegem pentru a-l relansa în limba română pe un erou fără vârstă, etern fascinant atât pentru părinţii care-şi amintesc nostalgic de copilăria „printre blocuri", cât şi pentru noua generaţie.

Copiii anilor 2010 nu au cum să rămână insensibili la farmecul „fiului vârstelor sălbatice", pentru că fascinaţia pe care o exercită vremurile misterioase ale preistoriei, precum şi valorile pe care le întruchipează eroul „blond cu ochi albaştri" - curaj, inteligenţă, generozitate, altruism, spirit de aventură -, sunt cu toatele eterne.

„Rahan" a învins traficul din Bucureşti

În ciuda aglomeraţiei şi a ploii mărunte de ieri-dimineaţă, bucureştenii au căutat revista „Rahan" la chioşcurile de ziare, nedorind să-şi dezamăgească prichindeii.

„Aşteptam de mult colecţia cu eroul Rahan pentru că am o fetiţă de 4 ani şi jumătate şi cred că o să-i placă foarte mult", a spus Elena Preda, în vârstă de 33 de ani, reporterilor „Adevărul". „Am cumpărat trei reviste Rahan. Am fost nevoită să caut pe la trei chioşcuri şi abia la al patrulea am găsit reviste", ne-a mai spus Elena.

„Le-am povestit lui Victor şi Vlad câteva lucruri despre Rahan, care era un personaj celebru în copilăria mea", spune Anca Stănescu, 39 de ani, din Piteşti, care a cumpărat primul număr al revistei „Rahan" pentru copiii ei, gemenii Victor şi Vlad Fulfuc, de şase ani.

Încă o veste bună: al doilea număr al revistei, care va apărea marţea viitoare, la preţul de 7,95 lei - intitulat „Copilăria lui Rahan" -, va oferi gratuit un album pentru colecţionarea abţibildurilor cu Rahan. 

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite