Al doilea volum al romanului „Doamna de Monsoreau“ se distribuie miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea volum al romanului „Doamna de Monsoreau“, de Alexandre Dumas, se distribuie miercuri cu „Adevărul“, la preţul de 13,99 lei.

„Doamna de Monsoreau" este un roman istoric publicat la 1846, după „Regina Margot" şi înainte de „Cei 45". Acţiunea are loc între anii 1578 şi 1579, la şase ani de la masacrul din noaptea Sfântului Bartolomeu. Ducele d'Alençon a devenit duce d'Anjou după încoronarea fratelui său, Henric al III-lea, pe tronul Franţei.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Intră aici în magazinul online al Adevarul

Povestea centrală se ţese în jurul vieţii tinerei domnişoare Diane de Meridor. În momentul în care un apropiat al regelui, contele de Monsoreau, se îndrăgosteşte de ea, viaţa acesteia se schimbă şi din liniştită devine extrem de tulburată. Deşi Diane nu-i împărtăşeşte sentimentele lui Monsoreau, el obţine, de la tatăl fetei, prin înşelăciune, acceptul căsătoriei.

Diane se resemnează într-o căsnicie fără iubire, până în ziua în care îl întâlneşte pe contele Bussy d'Amboise, un protestant cunoscut, de care se îndrăgosteşte. Din acest moment, dragostea ei nu are egal decât în ura împotriva soţului. Dar povestea celor doi e complicată şi de intrigile puse la cale de un alt pretendent la inima Dianei, nimeni altul decât ducele d'Anjou. 

Informaţii:

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE!
Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite