Încă două zile în concursul cu „Rahan“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personajul Rahan a fost desenat pentru prima dată în 1969
Personajul Rahan a fost desenat pentru prima dată în 1969

Până la 3 decembrie mai puteţi trimite plicurile pentru a intra în cursa care vă poate duce într-un safari de neuitat în Africa. La 1 iunie, „Adevărul“ a lansat în România revista „Rahan“, pregătind pentru colecţionari recompense pe măsura pasiunii lor: călătorii palpitante în Africa!

Tragerea la sorţi a celor cinci excursii de câte trei persoane în Africa va avea loc miercuri, 8 decembrie. Premiile constau în cazare la hotel de 3 stele/demipensiune, transport şi safari pentru 15 persoane, în total. Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic în ziua de 10 decembrie, când numele lor vor fi publicate şi în ziarul „Adevărul".

Până la încheierea concursului mai sunt două zile. Plicurile ce conţin cupoanele din revistele „Rahan", care vă pot aduce un safari în Africa, pot fi trimise până la 3 decembrie. Pentru expedierea celor 26 de cartoane se poate folosi şi plicul primit în prima săptămână de concurs.

Pentru participarea pe ultima sută de metri la competiţia demarată la 1 iunie, toţi doritorii mai pot expedia în plic, la adresa OP 33 CP 80, cele 26 de taloane din concurs. Acestea provin din tot atâtea numere ale revistei de benzi desenate.

Participanţii le pot depune şi în urna amplasată în Librăria Adevărul de pe strada Doamnei nr. 27-29, din Bucureşti. În plic trebuie scrise lizibil toate datele de contact (nume, prenume, vârsta, adresa completă din cartea de identitate sau buletin şi un număr de telefon).

Participantul va fi înscris automat la tragerea la sorţi a premiilor puse în joc. Cititorii nu trebuie să uite că, potrivit regulamentului, se pot folosi şi de jokeri, pentru a înlocui cupoanele absente din album. Un joker poate înlocui orice carton lipsă, însă nu pot fi folosite mai mult de trei cartoane cu joker.

Aventurile lui Rahan continuă

Concursul s-a desfăşurat pe baza taloanelor inserate în primele 26 de numere. Colecţia „Rahan" va continua să apară, însă, în fiecare marţi, la chioşcurile de ziare din întreaga ţară.

Aventurile personajului au început în urmă cu 40 de ani, în 1969, când Rahan a fost creat din imaginaţia scenaristului Roger Lecureux şi a desenatorului André Cheret.

Cei doi şi-au plasat eroul în vremurile îndepărtate şi misterioase ale preistoriei, fascinante pentru omul modern. Aproape 200 de povestiri în benzi desenate au fost publicate în revista franceză „Pif Gadget".

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite