Al doilea DVD cu Scooby Doo se distribuie luni cu ziarul "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ distribuie luni un nou disc din colecţia de desene animate, la preţul de 11,99 lei. Cele trei episoade de pe acest DVD sunt „San Franfrica“, „De neînţeles pentru Scooby“ şi „Teroare în Hong Kong“.

Căţelul detectiv Scooby Doo este, încă din anul 1969, unul dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate. Scooby Doo a devenit un brand important în portofoliul companiei americane Warner, celebrul căţel fiind prezent în peste 200 episoade, 20 de filme animate, trei lungmetraje cinematografice, numeroase jocuri video, reviste, benzi desenate. De asemenea, şi-a împrumutat imaginea şi unor jucării.

Colecţia de opt DVD-uri Scooby Doo prezentată împreună cu ziarul „Adevărul" în fiecare zi de luni conţine episoade din cea mai populară serie, „What's New Scooby-Doo?" („Ce e nou, Scooby Doo?"), difuzată iniţial în perioada 2002-2005 şi lansată în formulă de colecţie completă, pe DVD, în 2003-2006. DVD-urile, care au fost editate într-un tiraj de 120.000 de exemplare, pot fi cumpărate împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 11,99 lei fiecare.

Trei episoade pe DVD

Fiecare DVD conţine câte trei episoade, cu o durată totală de aproximativ 60 de minute, care prezintă aventurile căţelului vorbitor şi ale prietenilor lui, Shaggy, Fred, Velma şi Daphne. Cei cinci amici detectivi rezolvă mistere legate de fantome sau alte forţe supranaturale. La finalul fiecărui episod, misterele au explicaţii raţionale. De obicei, este vorba despre infractori deghizaţi, care folosesc măşti şi efecte speciale.

DVD-urile oferite de „Adevărul" reprezintă o bună ocazie pentru cei mici să înveţe engleza, având în vedere că episoadele sunt disponibile în limba engleză şi cu subtitrare în română. În plus, acestea pot fi şi dublate în limba română şi subtitrate în limba engleză. Discul de astăzi conţine episoadele „San Franfrica", „De neînţeles pentru Scooby" şi „Teroare în Hong Kong". Săptămâna viitoare, copiii pot urmări alte trei episoade: „Vampirul atacă din nou", „Marele dragon de apă", „Casa groazei din viitor".

INTRĂ AICI PE MAGAZINUL ONLINE AL ADEVĂRUL ÎN CARE GĂSEŞTI TOATE COLECŢIILE

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Episoadele incluse în colecţia de faţă fac parte din seria contemporană „What's New Scooby- Doo?" („Ce e nou, Scooby- Doo?"), difuzată în perioada 2002-2005.

Pentru cei mici, DVD-urile vor fi o ocazie numai bună pentru a învăţa engleza. Episoadele sunt disponibile şi în limba engleză, şi cu dublaj în română, şi cu subtitrare în limba română sau în limba engleză.

Primul DVD conţine episoadele „Lăbuţa de aur", „Unchiul Scooby şi Antarctica" şi „Diamantele sunt cel mai bun prieten al fantomei", în timp ce săptămâna viitoare episoadele se numesc „San Franfrica", „De neînţeles pentru Scooby" şi „Teroare în Hong Kong".

În fiecare episod, echipa de detectivi se confruntă cu mistere şi, deşi le e frică de fantome şi de monştri, reuşesc să le dejoace acestora planurile diabolice. 

Informaţii:

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite