Filme de Crăciun, cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai bune filme de Crăciun
Cele mai bune filme de Crăciun

MIERCURI, 17 noiembrie Timp de şapte săptămâni veţi putea achiziţiona la preţul de 11,99 lei cele mai renumite pelicule dedicate sărbătorilor de iarnă. Primul DVD din serie este „Cum a furat Grinch Crăciunul“ şi va fi însoţit de boxul colecţiei, oferit gratuit cititorilor.

Vor urma DVD-urile: „Coşmar înainte de Crăciun", „Miracolul de pe strada 34", „Un Crăciun de neuitat", „O viaţă minunată", „Singur Acasă" şi „Singur Acasă - pierdut în New York". Cele şapte filme vor fi distribuite într-un tiraj de 100.000 de exemplare. Seria se va încheia la 29 decembrie.

„Cum a furat Grinch Crăciunul" este o comedie şarmantă, regizată de Ron Howard, cel care a semnat şi regia pentru cunoscutul „Apollo 13". Avându-l pe actorul Jim Carrey în rolul principal, „Cum a furat Grinch Crăciunul" spune povestea unui spiriduş care are o inimă cu două mărimi mai mică şi locuieşte într-o peşteră.

Îi are aproape pe Crumpit şi pe câinele său, Max. Enervat de festivităţile de Crăciun din Whoville, scăpate de sub control, spiriduşul conspiră să strice sărbătoarea. În cele din urmă, însă, spiriduşul va primi o lecţie, aflând că spiritul Crăciunului trece dincolo de festivităţi şi de sclipici. Filmul are şi meritul că reuşeşte să creeze, cu ajutorul efectelor speciale, o lume feerică, plină de magie.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite