Eroul copilăriei noastre se întoarce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul număr al revistei „Rahan“ va fi distribuit gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi cu suplimentul „Şcoală şi educaţie“. Lansarea primului număr al faimoasei reviste pentru copii este însoţită de un concurs care le va oferi câştigătorilor excursii în jungla africană.

Toţi cei care vor cumpăra, în fiecare marţi, revista de benzi desenate cu Rahan, eroul copilăriei, pot participa la concurs trimiţând cele 26 de taloane inserate în primele 26 de numere ale publicaţiei, într-un plic timbrat, la CP 80 OP 33. Concursul se va desfăşura până la 23 noiembrie 2010.

Noua serie începe cu numărul intitulat „Colierul de gheare", în care cititorii vor descoperi şi un joc care-i îndeamnă la acţiune: „Ajută-l pe Rahan să iasă din labirint!" Şi cei mici, dar şi cei mari sunt invitaţi să intre în joc şi să-şi pună imaginaţia la contribuţie, căci Colecţia Rahan îi duce spre un spaţiu de poveste, populat de creaturi fantastice şi de triburi de mult dispărute.

Câştigi cu „Rahan"!

1. Colecţia unei reviste legendare: „Rahan". În fiecare marţi, ai revistă plus ziar şi supliment, la preţul de 7, 95 lei.
2. Abţibild la fiecare apariţie.
3. Album (distribuit gratuit la 8 iunie) pentru colecţionarea abţibildurilor.
4. Primul număr al revistei va fi distribuit gratuit, împreună cu ziarul, la 1 iunie. Tiraj: 200.000 de exemplare.
5. Marele premiu: 5 excursii
a câte 3 persoane într-un safari de vis pe continentul african. Aşadar, 15 colecţionari ai revistei „Rahan" vor porni în aventură!

Cărţile şi DVD-urile din colecţiile „Adevărul" pot fi procurate, în Bucureşti, şi de la magazinele Mic.Ro.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite