Al doilea volum din "Regina Margot“ se distribuie miercuri cu ziarul "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul al doilea al romanului „Regina Margot“, de Alexandre Dumas, va fi distribuit miercuri, cu „Adevărul“, la preţul de 13,99 lei. Nu rataţi continuarea unei poveşti despre iubire şi trădare, din secolul al XVI-lea.

Istoria tumultuoasă şi palpitantă a regilor Franţei îmbracă haina ficţiunii, în stilul unic şi inimitabil al lui Alexandre Dumas. Într-o epocă în care conflictele religioase dintre catolici şi hughenoţi aprind scânteia luptelor pentru putere între aspiranţii la tronul Franţei, Regina Margot, măritată împotriva voinţei ei cu Henric de Navara, ajunge să-şi trăiască viaţa în mijlocul unuia dintre cele mai întortocheate păienjenişuri de intrigi pe care istoria l-a cunoscut vreodată.

Povestea lui Alexandre Dumas o are în centru pe Margareta de Valois, rămasă în istorie sub numele de „Regina Margot", fiica lui Henric al II-lea şi a Caterinei de Medici. Regina trăieşte o poveste de dragoste cu tânărul La Môle, protestant. În noaptea Sfântului Bartolomeu din 1572 a avut loc un sângeros masacru, fiind ucişi sute de protestanţi.

Intră aici în magazinul online al Adevarul

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Pentru orice informaţie ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite