Cumperi cinci cărţi de Jules Verne şi zbori cu balonul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul“ şi „Orange“ te aşteaptă la o călătorie inedită cu balonul deasupra oraşelor Sibiu şi Braşov. Aventura de neuitat, intitulată „5 săptămâni în balon“, începe de astăzi şi va continua până în luna octombrie şi în alte oraşe ale ţării.

De astăzi şi până pe 5 septembrie, locuitorii din Sibiu şi Braşov pot răspunde provocării intitulate „5 săptămâni în balon", lansată de „Adevărul" şi „Orange" România, şi asta deoarece cele două baloane cu aer cald vor zbura pe deasupra acestor oraşe.

Momentul este unic, aşa că nu ar trebui să vă miraţi dacă veţi observa un balon care survolează localitatea. Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin voturile publicului.

Ca să puteţi avea parte de o călătorie cu balonul, astăzi, mâine şi poimâine vă puteţi înscrie în concurs completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Sibiu şi Braşov, iar prin tragere la sorţi vor fi desemnaţi câştigătorii care se vor putea urca în balon la sfârşitul acestei săptămâni.

Caravana „Adevărul" merge la Sibiu şi Braşov

Înscrierile vor continua sâmbătă şi duminică, dar de data aceasta puteţi profita de Caravana „Adevărul" care va fi prezentă la Promenada Mall din Sibiu şi în Centrul Civic din Braşov.

Puteţi câştiga un zbor cu balonul în weekend cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne, moment în care veţi primi şi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga un loc în nacelă. Preţul unei cărţi este de 10,99 lei.

Recomandarea organizatorilor este să purtaţi îmbrăcăminte sport şi, bineînţeles, să nu uitaţi aparatul de fotografiat sau camera de filmat. Balonul cu care vor zbura câştigătorii înscrişi în magazinele Orange Shop din Sibiu şi Braşov, dar şi cei care vor veni la caravana „Adevărul" va fi ridicat la o înălţime de 50 de metri. Indiferent de vreme, în balon vor urca două persoane care vor fi însoţite de un instructor, iar călătoria va fi una plăcută şi sigură.

Balonul va ajunge şi în alte oraşe

După Sibiu şi Braşov, baloanele „Adevărul" şi „Orange" vor ajunge, până pe 3 octombrie, şi la Alba Iulia, Bacău, Arad, Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava, Oradea şi Târgu-Mureş.

Pe parcursul itinerarului vor fi făcute fotografii care vor fi postate pe www.5saptamaniinbalon.ro, iar cititorii vor putea urmări zilnic jurnalul de zbor cu balonul, care va fi publicat în „Adevărul" şi „Adevărul de Seară", precum şi pe www.adevarul.ro. Aventurile cu balonul pot fi urmărite şi pe pagina Orange Romania, pe site-urile de socializare Facebook şi Twitter.

Perioada survolului

data/ balonul 1/ balonul 2

1-5/ septembrie/ Braşov -Sibiu
8-12/ septembrie/ Alba- Iulia Bacău
15-19/ septembrie/ Arad -Piatra Neamţ
22-26/ septembrie/ Baia Mare- Suceava
29/ septembrie-3 octombrie/ Oradea -Târgu-Mureş

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite