Cu balonul Orange la Oradea şi la Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „5 săptămâni în balon“, organizată de „Orange” împreună cu „Adevărul”, se va încheia săptămâna aceasta, ultimele oraşe din program fiind Oradea şi Târgu-Mureş. Baloanele Orange vor pluti de miercuri până vineri deasupra celor două oraşe.

În nacelă vor călători jurnaliştii şi fotoreporterii „Adevărul de Seară", care vor fotografia peisajele şi vor scrie reportaje despre zonele cu potenţial turistic. În Oradea se va zbura deasupra zonei Beiuş Salonta şi a lacului Homorog, iar la Târgu-Mureş vor fi survolate zonele Reghin, Sângeorgiu de Pădure şi Valea
Târnavei Mici.

Locuitorii celor două oraşe au ocazia să urce în nacelă sâmbătă şi duminică, între orele 14.00 şi 19.00.
Pentru a câştiga un zbor cu balonul, vă puteţi înscrie în concurs completând un pliant special pe care îl găsiţi în magazinele Orange, de luni până vineri. De asemenea, şi cei care cumpără cel puţin cinci cărţi din colecţia „Jules Verne" de la caravanele „Adevărul", care vor ajunge în oraşe sâmbătă, vor primi un talon pe care îl vor completa şi cu care vor participa la tombolă.Caravanele „Adevărul" vor fi amplasate, începând de sâmbătă, lângă baloanele „Orange", respectiv la Târgu-Mureş, în Cetatea Medievală, iar la Oradea în parcul 1 Decembrie. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe loc prin tragere la sorţi.

Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite