Copiii primesc „Colierul de gheare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 1 iunie Primul număr al revistei „Rahan“ se va distribui gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul“, de Ziua Copilului. Odată cu primul număr al celebrei reviste de benzi desenate se lansează şi un concurs prin care se pot câştiga excursii şi safari în jungla africană.

Noua serie „Rahan", lansată marţi, la 1 iunie, de Ziua Copilului, începe cu titlul „Colierul de gheare", care ni-l va readuce printre noi pe eroul blond cu ochi albaştri creat în 1969 de francezii Roger Lécureux (scenarist) şi André Chéret (ilustrator).

„Biblioteca Adevărul" ne va reprezenta în fiecare marţi, universul lui Rahan: o lume fabuloasă, în care, în timpuri străvechi, animalele legendare  se întâlneau la tot pasul, iar fiinţele pe două picioare se luptau pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire. Jungla feroce apare duală, funcţionând după principii contrare, în care spiritele puternice îşi poartă războaiele în numele binelui sau răului.

Fără compromisuri

Rahan, fiul adoptiv al lui Craö, conducător al tribului de pe Muntele Albastru, rămâne orfan după ce satul său este ras de pe faţa pământului după erupţia unui vulcan. Devenind un fiu al vremurilor sălbatice, eroul blond şi musculos porneşte în lume, călare pe un elan, înarmat doar cu un cuţit vechi şi cu colierul sacru de gheare, care are puterea magică de a înfăptui binele.

Rahan, eroul neînfricat, cu inima mare, acţionează cu un curaj nebun de fiecare dată, dând dovadă de ascuţime a minţii, inventivitate şi profunzime în lupta sa acerbă pentru supremaţia binelui. Rahan, „cel care merge în picioare", apare drept, înţelept şi bun, acţionând direct, întotdeauna singur, fără să accepte niciun fel de compromisuri. 

200 de benzi desenate cu peste 3.400 de pagini

Eroul Rahan, în luptă cu forţele ostile din junglă

image

Aventurile lui Rahan au fost povestite pentru prima dată în paginile revistei franceze „Pif", în urmă cu peste 40 de ani. De atunci, cele aproape 200 de benzi desenate însumând peste 3.400 de pagini ilustrate au făcut înconjurul lumii, traduse în mai multe limbi de circulaţie internaţională. Milioane de copii au crescut alături de „fiul vremurilor sălbatice" care este de neoprit, înfruntând cu multă vitejie legi dure şi primitive.

Toţi cei care vor cumpăra, în fiecare marţi, revista de benzi desenate „Rahan", pot participa la concurs trimiţând cele 26 de taloane inserate în primele 26 de numere ale publicaţiei, într-un plic timbrat, la CP 80  OP 33.

Câştigi cu „Rahan"!

1. Colecţia unei reviste legendare: „Rahan". În fiecare marţi, ai revistă plus ziar şi supliment, la preţul de 7, 95 lei.

2. Abţibild la fiecare apariţie.

3. Album (distribuit gratuit la 8 iunie) pentru colecţionarea abţibildurilor.

4. Primul număr al revistei va fi distribuit gratuit, împreună cu ziarul, la 1 iunie. Tiraj: 200.000 de exemplare.

5. Marele premiu: 5 excursii a câte 3 persoane într-un safari de vis pe continentul african. Aşadar, 15 colecţionari ai revistei „Rahan" vor porni în aventură!

Cărţile şi DVD-urile din colecţiile „Adevărul" pot fi procurate, în Bucureşti, şi de la magazinele Mic.Ro.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite