„Complot...“, cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

VINERI, 11 MARTIE Cel din urmă film regizat de Hitchcock va fi distribuit cu ziarul, la preţul de 12,99 lei. Colecţia completă conţine 10 DVD-uri, care vor fi distribuite cu „Adevărul“ până la 25 martie.

Capodopera finală a maestrului groazei şi suspansului cinematografice, Alfred Hitchcock, filmul „Complot de familie" / „Family Plot" (1976), va fi oferită pe DVD-ul numărul 8 al colecţiei, alături de filmul „Topaz" (1969), totul la preţul de doar 12,99 lei. „Complot de familie" este în acelaşi timp un thriller în maniera hitchcockiană tipică şi o comedie neagră, avându-i în rolurile principale pe Barbara Harris, Bruce Dern, William Devane şi Karen Black. Filmul a fost proiectat la Festivalul de la Cannes din 1976, dar în afara competiţiei oficiale. Este singurul film al maestrului a cărui coloană sonoră este semnată de compozitorul John Williams, creatorul muzicii filmelor lui Spielberg şi al multor alte pelicule de excepţie.

La rândul său, „Topaz" este o poveste de spionaj despre Războiul Rece, adaptată după cartea omonimă scrisă de Leon Uris şi bazată în mare măsură pe aşa-numita „afacere a safirelor", din 1962, care a dus la descoperirea prezenţei rachetelor sovietice în Cuba. În distribuţia filmului se află: Frederick Stafford, Dany Robin, Claude Jade, Michel Subor, John Vernon, Michel Piccoli, Philippe Noiret şi John Forsythe. 

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite