„Clopoţica“, doar cu ziarul „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Clopoţica“
„Clopoţica“

MÂINE, 7 DECEMBRIE  „Clopoţica“, cel de-al zecelea titlu al Colecţiei „Disney Clasic“, se distribuie împreună cu „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei. „Clopoţica“, personajul pe care copiii l-au cunoscut în povestea lui Peter Pan, este gata să renunţe la calitatea de zână.

Se spune că de fiecare dată când râde un bebeluş se naşte o zână. Clopoţica, micuţa înaripată care îi bucură pe toţi cei care cred în ea, a căpătat un destin din râsul zglobiu al unui copil.

Ea trăieşte în Valea Ielelor, un tărâm magic unde, împreună cu suratele sale, pregăteşte an de an sosirea primăverii. I s-a dăruit harul meşteşugului, ceea ce înseamnă că nu poate părăsi Valea Ielelor, deşi vrea cu tot dinadinsul să ajungă pe Continent.

Pentru a-şi vedea visul cu ochii, e gata-gata să renunţe la darul cu care este înzestrată şi să primejduiască astfel trezirea naturii la viaţă. Din fericire, Clopoţica îşi dă seama cât de importantă este munca ei de zână-cârpace şi învaţă să se accepte pe sine însăşi. 

Un Crăciun de neuitat

MIERCURI, 8 DECEMBRIE

Al patrulea titlu al colecţiei „Cele mai bune filme de Crăciun" se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 11,99 lei. „Un Crăciun de neuitat", în regia lui Jeremiah S. Chechik, cu Chevy Chase în rolul principal, este o comedie spumoasă. Filmul le va ridica moralul tuturor celor care cred că nu s-au pregătit aşa cum se cuvine pentru Sărbători.

Cele două turnuri


JOI, 9 DECEMBRIE

Al doilea volum al trilogiei „Stăpânul inelelor", de J.R.R. Tolkien, se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 12,99 lei, în colecţia „101 cărţi de citit într-o viaţă". În acest volum, hobbitul Frodo îşi continuă călătoria aventuroasă pentru a distruge inelul.

Capodopera lui Verdi

VINERI, 10 DECEMBRIE


„Rigoletto", cel de-al 13-lea titlu din Colecţia „Mari spectacole de operă" se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul" la preţul de 19,99 lei. Opera lui Giuseppe Verdi se poate asculta pe un CD care conţine o înregistrare de la Milano, din 1955, pe care apar vocile artiştilor Giuseppe Di Stefano, tenor, Tito Gobbi, bariton şi Maria Callas, soprană.

Pe DVD este un spectacol de la Verona, din 2001, iar în cartea pe care o veţi mai primi puteţi găsi informaţii despre compozitor, despre artişti şi despre alte montări.

La vânătoare cu Ceauşescu

SÂMBĂTĂ, 11 DECEMBRIE

Cititorii vor putea achiziţiona, împreună cu „Adevărul", la preţul de 14,95 lei, cartea lui Vasile Crişan, intitulată „La vânătoare cu Ceauşescu". Fostul dictator a avut un palmares de invidiat ca vânător. El a ucis 426 de cerbi, 172 de capre negre, 610 mistreţi şi peste 10.000 de fazani. În calitate de inginer silvic care a ocupat mai multe funcţii, Vasile Crişan a participat la multe dintre partidele de vânătoare ale lui Ceauşescu, precum şi la pregătirile minuţioase care aveau loc înainte. Cartea conţine şi fotografii inedite, de la măcelurile cinegetice ale fostului dictator.

Noi aventuri cu Scooby-Doo

LUNI, 13 DECEMBRIE

Cel de-al cincilea DVD cu Scooby-Doo este distribuit astăzi, împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 11,99 lei. Luni, 13 decembrie, cei mici au la dispoziţie noi episoade cu aventurile căţelului buclucaş, incluse pe cel de-al şaselea DVD din serie: „Poftă bună în Micul Tokyo", „Tabăra Vinosătesperii", „O rundă îngrozitoare cu un ameninţător clovn metalic". Episoadele incluse în colecţia de faţă fac parte din seria contemporană „Wha's New Scooby-Doo?" („Ce e nou, Scooby-Doo?"), produsă şi difuzată în perioada 2002-2005.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite