Ce visează muschetarii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MIERCURI, 20 APRILIE Al doilea volum al romanului „După douăzeci de ani“ va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 13,99 lei. Astăzi puteţi cumpăra primul volum al romanului. Nu rataţi, săptămâna viitoare, continuarea aventurilor lui d’Artagnan şi ale camarazilor săi!

Măiestria lui Alexandre Dumas se vede în modul în care alternează scenele de luptă cu scenele de dragoste şi momentele de umor. Iată o mostră de bună-dispoziţie marca Dumas.

„În dimineaţa aceea, d'Artagnan dormea în camera lui Porthos. Ţineau săbiile la căpătâi, iar pe masă, la îndemână, pistoalele. D'Artagnan visa că pe cer plutea un nor mare şi galben, că din acel nor cădea o ploaie de aur şi el îşi ţinea pălăria la o streaşină. Porthos visa că uşa trăsurii sale nu era destul de lată ca să încapă blazonul ce era pictat la porunca lui. Amândoi au fost însă treziţi la ora şapte de un valet fără livrea, care aducea o scrisoare pentru d'Artagnan. (...) Porthos întinse mâna, luă scrisoarea şi citi cu o voce aproape tremurătoare: «Regina vrea să-i vorbească domnului d'Artagnan. Să-l urmeze pe aducătorul acestei misive».

- Păi, nu văd nimic neobişnuit în asta, spuse Porthos.
- Eu văd ceva extraordinar, răspunse d'Artagnan. Dacă sunt chemat, asta înseamnă că lucrurile sunt foarte încurcate. Gândeşte-te ce harababură trebuie să fi fost în mintea reginei dacă şi-a amintit de mine după douăzeci de ani". 

Nu rataţi!

JOI, 14 APRILIE

Romanul „Interviu cu un vampir", de Anne Rice, va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 12,99 lei. Publicat pentru prima dată în 1976, romanul prezintă viaţa vampirului Louis, povestită chiar de el, într-un interviu pe care îl acordă unui jurnalist.

VINERI, 15 APRILIE

A doua parte a filmului „Iisus din Nazareth", regizat de Franco Zeffirelli, va putea fi achiziţionată cu ziarul „Adevărul", la preţul de 11,99 lei. Excepţionalul film al lui Zeffirelli a fost realizat în 1977 şi îl are în rolul principal pe Robert Powell. Actorul joacă alături de Laurence Olivier şi de Anthony Quinn.

SÂMBĂTĂ, 16 APRILIE

DVD-ul cu numărul 12 din seria „Seinfeld" se distribuie sâmbătă, împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 10,99 lei. Producţia prezintă aventurile actorului de stand-up comedy Jerry Seinfeld (care îşi joacă propriul rol) şi ale prietenilor acestuia.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite