Câştigătorii concursului „Rahan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peter L. Imre (stânga) şi Grigore Cartianu la extragerea pentru concursul „Rahan“
Peter L. Imre (stânga) şi Grigore Cartianu la extragerea pentru concursul „Rahan“

Azi, 8 decembrie, la ora 15.30, la sediul „Adevărul“ a avut loc extragerea pentru concursul „Rahan te trimite în safari!“. Cei cinci câştigători vor pleca timp de şapte zile în Kenya (Africa). La concurs au participat peste 5.000 de plicuri trimise de cititori.

Peter L. Imre, directorul general al Adevărul Holding, Grigore Cartianu, redactor-şef „Adevărul", Maria Floricică, manager de proiect „Rahan", Cezar Paul-Bădescu, şef departament Cultură la „Adevărul", şi Daniel Eberhat, director editorial al Editurii Adevărul au participat la extragere, desfăşurată în prezenţa notarului public Alexandra Magdalena Irimia. Dintr-o urnă care conţinea peste 5.000 de plicuri au fost extrase cinci, conţinând numele câştigătorilor: Tudor Andrei Vornicu din Piatra-Neamţ, Tudorel Eduard Belu din Giurgiu, Andrei Leonard Şuică din Constanţa, Viorel Irimia din Buftea, judeţul Ilfov, şi Stelian Preda din Bucureşti.  Fiecare câştigător are dreptul să aleagă alte persoane pe care să-i ia în aventura africană. Aceştia vor pleca timp de şapte zile în Kenya, în timpul vacanţei şcolare de la începutul lunii februarie, anul viitor. Cheltuielile de transport, cazare şi masă (demipensiune) vor fi suportate exclusiv de Adevărul Holding. Trustul va asigura prezenţa unui ghid pe toată durata excursiei şi se va ocupa de acţiunile care vor avea loc în safari.

Seria „Rahan", în continuare la chioşcuri

La concurs au participat cititorii care au cumpărat primele 26 de numere din colecţia „Rahan". Următoarele 26 de numere vor putea fi achiziţionate de la chioşcurile de ziare din ţară şi de la librăriile Adevărul, în fiecare marţi, la preţul de 7,95 lei. Seria de benzi desenate „Rahan" a fost lansată de Editura Adevărul la 1 iunie 2010.

Numele extrase

- Tudor Andrei Vornicu din Piatra-Neamţ - extras de Maria Floricică, manager de proiect „Rahan"
- Tudorel Eduard Belu din Giurgiu - extras de Cezar Paul-Bădescu, şef departament Cultură la „Adevărul"
- Andrei Leonard Şuică din Constanţa - extras de Daniel Eberhat, director editorial al Editurii Adevărul
- Viorel Irimia din Buftea, judeţul Ilfov - extras de Grigore Cartianu, redactor-şef „Adevărul"
- Stelian Preda din Bucureşti - extras de Peter L. Imre, directorul general al Adevărul Holding

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite