Cartianu acordă autografe la Vitantis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigore Cartianu a făcut, lunile acestea, un maraton de autografe
Grigore Cartianu a făcut, lunile acestea, un maraton de autografe

Grigore Cartianu, autorul volumelor de succes „Sfârşitul Ceauşeştilor“ şi „Crimele Revoluţiei“, stă la dispoziţia cititorilor între orele 10.00 şi 15.00. Jurnalistul acordă autografe la Zvon Café, cafeneaua din Vitantis Shopping Center din Capitală (Şoseaua Vitan Bârzeşti nr. 7A, lângă târgul auto Vitan), care se relansează tot astăzi.

„Sfârşitul Ceauşeştilor"  şi „Crimele Revoluţiei", cele două volume în care Grigore Cartianu a pus sub lupă episoade de larg interes, care privesc unul dintre cele mai importante momente din istoria României postbelice, au fost publicate anul acesta.

Lansarea celui dintâi a avut loc vara trecută, în cadrul Târgului de Carte Bookfest, în timpul căruia a fost achiziţionat de peste 2.000 de cumpărători, după aceea vânzările atingând cifra de 80.000 de exemplare.

Citiţi şi:

„Sfârşitul Ceauşeştilor" se distribuie sâmbătă cu „Adevărul“

Potrivit autorului, cartea spune „povestea dramatică, ridicolă şi grotescă a sfârşitului celor două personaje care se credeau nemuritoare: Nicolae şi Elena Ceauşescu".

Cel de-al doilea, care documentează ororile comise în timpul sângeroaselor evenimente care s-au petrecut în România în decembrie 1989, a fost prezentat în luna noiembrie, la Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură, unde a obţinut trofeul „Cea mai râvnită carte".

Astăzi, la Vitantis, cititorii au la dispoziţie şi toate volumele, CD-uri şi DVD-uri din colecţiile realizate de Editura Adevărul. Standul Adevărul Holding din mallul Vitantis va fi deschis de la ora 10.00.

Filmele din seriile „Scooby-Doo" sau „Epoca de Gheaţă", peliculele din cadrul recentei colecţii dedicate Crăciunului, CD-urile şi DVD-urile din colecţia „Mari spectacole de operă", revistele „Rahan", alături de cărţile pentru cei mai şi cei mici vă vor sta la dispoziţie toată ziua. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite