Balonul Orange pleacă spre Alba Iulia şi Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă a aventurii „5 săptămâni în balon“, organizată de „Adevărul“ şi Orange, s-a încheiat, ieri, la Braşov şi Sibiu. Următorii care se pot bucura de un zbor cu balonul sunt locuitorii din Bacău şi din Alba Iulia, în perioada 8-12 septembrie.

Prima săptămână a aventurii „5 săptămâni în balon" s-a încheiat la Braşov şi Sibiu. La Braşov, campania a avut un real succes. Sâmbătă şi duminică, peste 100 de persoane au avut curiozitatea să testeze senzaţia unui zbor de câteva minute, pentru a admira Braşovul de la o înălţime de 50 de metri.

Aventura continuă

Mulţi dintre cei care s-au urcat în balonul ancorat în Centrul Civic al oraşului au făcut acest lucru împreună cu copiii. La coborâre, cei mici au fost şi cei mai entuziasmaţi de experienţă. „Mai vreau, mai vreau!", i-a spus mamei sale Vlad Andrei Iliescu, un băieţel de numai un an şi nouă luni. „A fost o experienţă pe care trebuia să o încercăm", a mărturisit şi mama copilului, Mihaela Iliescu.

Sibienii dornici de o aventură demnă de pana lui Jules Verne au plecat dezamăgiţi, ieri, din parcarea de la Promenada Mall. Condiţiile meteorologice au făcut ca ascensiunile cu balonul programate pentru ieri să fie anulate. Chiar şi aşa, sâmbătă, sute de sibieni au avut parte de o privelişte superbă din nacela balonului.
De miercuri, campania „5 săptămâni în balon" se va muta în alte două oraşe: Bacău şi Alba Iulia.

Sâmbătă şi duminică baloanele Orange - „Adevărul" vor fi ancorate în Parcul Catedralei din Bacău şi în faţa Casei de Cultură din Alba Iulia. Doritorii pot câştiga un zbor cu balonul dacă vor completa un pliant special în magazinele Orange sau dacă vor cumpăra cinci cărţi de Jules Verne de la Caravanele „Adevărul". O carte costă 11,99 de lei.

Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti.

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite