Baloanele Orange au ajuns la Alba şi Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua etapă a aventurii „5 săptămâni în balon“, organizată de „Adevărul“ şi Orange, a început, ieri, la Alba Iulia şi Bacău. Baloanele Orange au fost pregătite pentru a se ridica deasupra celor două oraşe şi îşi aşteaptă câştigătorii până la data de 12 septembrie.

Primul balon îi va aştepta pe locuitorii din inima Ardealului în faţa Casei de Cultură din Alba Iulia, iar băcăuanii se strâng în Parcul Catedralei, pregătiţi de călătoria cu celălalt balon. Cei care vor să câştige un zbor cu balonul trebuie să completeze un pliant în magazinele Orange sau să cumpere cinci cărţi de Jules Verne de la Caravanele „Adevărul". O carte costă 11,99 lei.

Organizatorii campaniei spun că nu există restricţii la aparatura foto sau video cu care câştigătorii tragerii la sorţi se vor urca în balon. Prima săptămână a aventurii „5 săptămâni în balon" s-a încheiat la Braşov şi Sibiu. La Braşov, campania a avut un real succes, peste 100 de persoane au avut curiozitatea să testeze senzaţia unui zbor, deasupra Braşovului.    
Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. În săptămâna 15-19 septembrie, balonul Orange va fi la Arad şi Piatra Neamţ. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite