Băcăuanii au văzut oraşul din balonul Orange

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Balonul Orange şi caravana „Adevărul“ au ajuns, ieri, în Parcul Catedralei din Bacău, de unde s-au ridicat de zeci de ori deasupra oraşului. Cei mai fericiţi au fost copiii, care acum au ce povesti la şcoală.

 Alex Nechifor (8 ani) a venit într-un suflet în centrul oraşului. A trecut mai întâi pe la caravana „Adevărul", de unde a cumpărat cinci cărţi din colecţia Jules Verne şi, cu talonul primit, a putut vedea oraşul de sus. „Am văzut pe stradă şi am rugat-o pe mama să mă lase şi pe mine să mă urc în balon. A fost extraordinar şi abia aştept să le povestesc colegilor", ne-a mărturisit Alex.

Pe lângă cei care au cumpărat cărţi Jules Verne, în nacelă au mai urcat şi băcăuanii care au completat taloane în ­Orange Store şi Orange Shop şi, astfel, au participat la tragerea la sorţi. Din cei 1.000 de participanţi, doar 70 au fost câştigători. O parte a urcat ieri în balon, ceilalţi sunt aşteptaţi astăzi în Parcul Catedralei, între 14.00 şi 21.00.

Caravana „Adevărul" va fi prezentă şi astăzi între orele 12.00 şi 18.00 în parc şi, dacă veţi cumpăra cinci cărţi Jules Verne, aveţi asigurat un loc în balon. Zeci de cititori „Adevărul" au urcat ieri în nacela balonului Orange aflat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. 

Data şi locul zborurilor

data    balonul 1    balonul 2

1-5 septembrie    Braşov    Sibiu
8-12 septembrie    Alba Iulia    Bacău
15-19 septembrie    Arad    Piatra Neamţ
22-26 septembrie    Baia Mare    Suceava
29 septembrie-3 octombrie    Oradea    Târgu-Mureş

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite