Colecţia "Marile legende ale Lumii". Volumul "Robin Hood" se distribuie marţi cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul „Robin Hood“ va fi distribuit marţi, numai împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 13,99 lei. În cartea apărută în colecţia „Marile Legende ale Lumii“, cititorii îl vor descoperi pe justiţiarul care îşi riscă viaţa pentru drepturile celor săraci.

Robin Hood îşi spală păcatele luptând de partea binelui. Fură de la bogaţi, pentru a le face viaţa mai uşoară celor nevoiaşi.  Chiar dacă existenţa lui rămâne şi acum sub semnul întrebării, faptele de vitejie ale acestui „haiduc" au aprins dintotdeauna imaginaţia oamenilor, fiind povestite de menestreli, de poeţi şi de romancieri.

Cine nu a visat oare să fie la fel de priceput ca el la trasul cu arcul, să cunoască pădurile ca-n palmă sau să se arate la fel de curajos în cea mai aprigă încleştare, cu şeriful din Nottingham?

În Anglia lui Richard Inimă-de-Leu, într-o vreme când ţinutul era frământat de războaie, Robin Hood şi prietenii săi, printre care se află şi Micul John şi părintele Tuck, fac dreptate în pădurea Sherwood. Aventurile legendarului viteaz englez sunt redate în pagini color, în condiţii grafice deosebite, într-o povestire care va fi pe gustul copiilor şi adolescenţilor.

Nu rataţi!

1 Miercuri, 2 MARTIE.
Al doilea volum al romanului „Doamna de Monsoreau" poate fi achiziţionat, împreună cu „Adevărul", la preţul de 13,99 lei. În romanul din colecţia „Alexandre Dumas", doamna de Monsoreau şi contele de Bussy sunt prinşi în capcana comploturilor urzite la Curtea regelui Henric al III-lea.

2 Joi, 3 MARTIE. Primul volum al romanului „Quo Vadis" va fi distribuit, împreună cu ziarul, la preţul de 12,99 lei, în colecţia „101 cărţi de citit într-o viaţă". Semnat de scriitorul polonez Henryk Sienkiewicz, „Quo Vadis" redă persecuţiile suferite de creştini în perioada lui Nero.

3 Vineri, 4 MARTIE.
Al şaptelea DVD din colecţia „Alfred Hitchcock" va putea fi cumpărat, împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 12,99 lei. DVD-ul conţine filmele „Chiriaşul" (1927) şi „Femeia dispărută" (1938), care ilustrează stilul inconfundabil şi temele predilecte ale celebrului cineast.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Intră aici în magazinul online al Adevarul


Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE!
Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite