„Animalul vorbitor“ se distribuie marţi împreună cu ziarul "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul 13 al revistei de benzi desenate "Rahan" se distribuie marţi cu ziarul „Adevărul“, la preţul total de 7,95 lei. Intitulată „Animalul vorbitor“, revista conţine patru aventuri ale fiului vremurilor sălbatice: „Secretul lui Wandaka“, „Creatorul de nori“, „Prada imposibilă“ şi „Animalul vorbitor“.

Numărul 14 al revistei „Rahan" introduce cititorul în lumea exotică şi fascinantă a aventurilor lui Rahan, fiul vremurilor sălbatice. Cele patru poveşti din „Animalul vorbitor" se întind pe mai bine de 50 de pagini: „Secretul lui Wandaka" - 12 pagini, „Creatorul de nori" - 23 pagini, „Prada imposibilă" - 10 pagini şi „Animalul vorbitor" - 12 pagini.

În plus, fanii revistelor de benzi desenate vor găsi în numărul 14 al revistei şi două pagini de editorial, cuprinzând, sub titlul „Un erou ca nimeni altul", o analiză comparativă între Rahan şi alţi eroi asemănători. „Rahan vă poate aminti de Tarzan.

Istoriile celor doi nu se desfăşoară, însă, în aceeaşi perioadă, deşi, uneori, Tarzan se regăseşte într-o lume preistorică. În plus, Rahan e un solitar, în vreme ce Tarzan e adesea însoţit de Jane, perechea sa, şi chiar de un fiu: Korak", se analizează în editorialul care scoate în evidenţă unicitatea îndrăgitului personaj.

Rahan te trimite în Africa

Rahan aminteşte şi de Tounga, un erou preistoric, creat în 1961, ale cărui aventuri au fost publicate în paginile celebrei reviste franceze „Tintin". Un lucru care îl deosebeşte pe Rahan de eroii deveniţi deja „clasici" ai genului, se arată în editorial, este longevitatea lui.

Astfel, dacă „Tounga s-a retras de multă vreme, Tarzan a dispărut din librării, iar celelalte serii cu un subiect similar au avut, aproape de fiecare dată, o existenţă efemeră", Rahan continuă să provoace publicul.

Odată cu „Animalul vorbitor" , colecţionarii „Rahan" vor primi abţibildul cu numărul 14 pentru concursul „Rahan te trimite în safari". Pentru a se înscrie în cursa pentru Marele Premiu, cititorii trebuie să trimită cele 26 de taloane inserate în primele 26 de numere ale publicaţiei, într-un plic timbrat, la OP 33, CP 80.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Informaţii despre cărţi

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi

Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul", în formula „ziar + carte"!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite