Aventuri cu Balonul Orange

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „5 săptămâni în balon“, organizată de Orange şi „Adevărul“, are parte de un final la înălţime. Balonul Orange s-a înălţat, ieri, în parcul 1 Decembrie din Oradea. O parte dintre norocoşii câştigători ai unui zbor cu balonul au avut şansa să se ridice la câteva zeci de metri deasupra solului.

„Din păcate am prins puţin vânt şi a fost o senzaţie mai neplăcută, dar a fost bine", a povestit Kovacs ­Hajnalka, care a câştigat un zbor cu balonul după ce s-a înscris la concurs în Orange Shop. Orădenii mai au o ultimă şansă să câştige un loc în nacelă, astăzi, între orele 14.00 şi 19.00, dacă vor cumpăra cinci cărţi de Jules Verne de la Caravana Adevărul.

Al doilea balon Orange poate fi admirat, astăzi, în Cetatea Medievală din Târgu-Mureş. Aici vor zbura cei 100 de câştigători ai promoţiei Orange, dar şi mureşenii care vor participa la tombolă cu talonul primit după cumpărarea a cel puţin cinci cărţi ale celebrului scriitor francez. Fericiţilor câştigători ai călătoriei cu balonul li se recomandă ca pe parcursul expediţiei aeriene să poarte ­haine sport.

Premiu special

Surprizele nu se vor opri aici: cei care vor face poze cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători recompensaţi cu un zbor în zilele de 9 şi 10 octombrie lângă Bucureşti. De asemenea, câştigătorii vor fi aleşi prin voturile publicului.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite